1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Profit în Centrul Vechi: Zeci de cupluri şi-au reînnoit legămintele de iubire

Sâmbătă,zeci de cupluri şi-au scris iniţialele pe lacăte pe care le-au agăţat apoi pe o inimă uriaşă amplasată pe strada Şelari. Zeci de localuri din zonă se bat pe banii clienţilor cu pretenţii.

22 feb, 2014 | Agerpres

Cuplurile, în marea lor majoritate formate din tineri, dar şi din persoane trecute de prima tinereţe, şi-au făcut declaraţii de dragoste, au făcut poze, au primit diplome din partea organizatorilor - TSD Central - iar doamnele şi domnişoarele au primit flori.

Îndrăgostiţii care au participat la evenimentul prilejuit de apropiata zi a Dragobetelui vor putea câştiga unul dintre cele trei premii, un weekend la munte, o cină romantică şi o invitaţie dublă la film, dacă obţin cele mai multe vizualizări pentru fotografia lor pe pagina de Facebook a organizatorilor.

În 2013, la prima ediţie a evenimentului, peste 150 de cupluri de îndrăgostiţi şi-au pus lăcăţele cu iniţialele lor pe inima din strada Şelari Sărbătoarea Dragobetelui, sărbătoare a dragostei la români, este celebrată în fiecare an la 24 februarie, tradiţia fiind redeşteptată după 1990, ca o contrapondere la sărbătoarea de împrumut a Sfântului Valentin

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO