1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Profitul OTE a scăzut în T3 din cauza concurenţei dure din România şi a problemelor din Grecia

OTE, cel mai mare operator elen de telecomunicaţii, a raportat joi o scădere cu 5,7% a profitului de bază în trimestrul trei din 2015, din cauza concurenţei dure din România şi a veniturilor mai reduse obţinute de divizia sa de telefonie mobilă din Grecia, transmite Reuters.

05 noi, 2015 | ECONOMICA.net

Profitul înainte de taxe, dobânzi, depreciere şi amortizare (EBITDA) a scăzut la 350,1 milioane de euro în perioada iulie - septembrie 2015, de la 371,1 milioane de euro în perioada similară din 2014.

OTE a confirmat recent estimarea privind obţinerea unui flux de numerar de aproximativ 0,5 miliarde de euro în acest an, cu condiţia normalizării situaţiei lichidităţilor pe piaţa internă. Compania a dat asigurări că va continua investiţiile pentru a atenua impactul crizei financiare din Grecia.

Deutsche Telekom controlează 40% din acţiunile Hellenic Telecommunications Organization (OTE), care, la rândul său, deţine 54,01% din Telekom România. La jumătatea lunii august 2014, Romtelecom şi Cosmote România au anunţat că vor fi reprezentate comercial prin intermediul brandului Telekom România, iar produsele şi serviciile vor fi oferite sub brandul 'T'.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO