Programul de sărbători al magazinelor

Majoritatea marilor retaileri şi-au prelungit programul de funcţionare în perioada premergătoare sărbătorilor de Crăciun  pentru a putea face faţă afluxului de cumpărători. 
Economica.net - vin, 21 dec. 2012, 22:14
Programul de sărbători al magazinelor

Marii retaileri au programe prelungite înainte de sărbători, pentru a putea face faţă numărului mare de clienţi. Majoritatea ţin deschis de Revelion, dar au închis de Crăciun.

Astfel, la Carrefour vă puteţi face cumpărăturile pe 24 decembrie între orele 7-19:00, dar pe 25 este închis. pe 26 decembrie, magazinele retailerului francez funcţionează între 7 dimineaţa şi 22, iar între 27 şi 30 decembrie programul este între 7 şi 24. Pe 31 decembrie, magazinele vor fi deschise până la ora 18.

Magazinele Real sunt deschise până pe 23 decembrie non-stop, pe 24 programul este de la 00:00 la 19:00, iar pe 25 sunt închise. În ultima zi a anului puteţi face cumpărături la Real în intervalul 8 -18.

La Auchan, programul depinde de magazin. Astfel, cu excepţia magazinului din Constanţa unde este deschis până la ora 19, în restul unităţilor programul pe 24  decembrie este până la ora 18. În ziua de Crăciun toate magazinele Auchan sunt închise, iar pe 31 decembrie este deschis până la 18, cu excepţia unităţii din Constanţa unde se pot face cumpărături şi la ora 19.

La Mega-Image, în Ajun de Crăciun este deschis până la ora 22, pe 25 este închis, iar a doua zi se pot face cumpărături până la ora 18. De revelion programul este între 7 30-19.

La Billa, programul de sărbători variază în funcţie de magazin, cu menţiunea că pe 25 decembrie este închis. pe 24 în funcţie de magazin programul este între 7 şi 19, 20 sau 21. Pe 31 decembrie magazinele sunt deschise până la orele 19 sau 20.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română consultă piața pentru achiziția de servicii medicale pentru angajații săi
Poșta Română consultă piața pentru achiziția de servicii medicale pentru angajații săi
Compania Naţională "Poşta Română" (CNPR) a depus în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) procedura de consultare publică pentru achiziţia unei game largi de servicii medicale......
Pentru 60% dintre cititorii români, bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar – studiu
Pentru 60% dintre cititorii români, bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar ...
Bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar, pentru 60% dintre cititori, arată ...
Ciolacu: PSD va valida săptămâna viitoare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei
Ciolacu: PSD va valida săptămâna viitoare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei
Partidul Social Democrat va valida săptămâna viitoare în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria ...
Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor
Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor
Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea” de bitcoin a avut loc săptămâna trecută ...