Programul Respiro al A&D Pharma a integrat 600 de farmacii independente în primul an de la lansare

Programul Respiro, dezvoltat de grupul A&D Pharma, lider pe piaţa românească de retail şi distribuţie de medicamente, a integrat 600 de farmacii independente în primul an de la inaugurare. Oficialii grupului A&D Pharma se aşteaptă ca până la sfârşitul anului, încă 200 de farmacii să se alăture reţelei de farmacii partenere Respiro. 
Economica.net - mie, 10 mai 2017, 08:27
Programul Respiro al A&D Pharma a integrat 600 de farmacii independente în primul an de la lansare

Respiro este un program modular care oferă un pachet de servicii specializate cu valoare adaugată atât farmaciilor, cât şi pacienţilor acestora. Prin programul Respiro, farmaciile partenere își păstrează autonomia şi identitatea, şi au acces la resurse importante de business, puse la dispoziţie de A&D Pharma.

“Respiro este un proiect apărut din grijă pentru pacienţi, pe care l-am dezvoltat pentru a veni în sprijinul celor mai importanţi parteneri ai noştri – farmaciile. Programul a fost construit în timp, pe baza nevoilor specifice ale clienţilor noștri, dar şi a expertizei de retail şi distribuţie a grupului A&D Pharma, fiind coordonat de cei mai competenţi specialişti din domeniu, şi completat cu o platformă online, disponibilă pentru toţi partenerii activi Respiro. Faptul că, la un an de la lansare, avem 600 de farmacii partenere ne întăreşte convingerea că strategia de dezvoltare a programului Respiro, bazată pe construirea unei relaţii de încredere pe termen lung, este în concordanţă cu obiectivele partenerilor noştri”, a declarat Robert Popescu (foto), CEO al A&D Pharma.

Pe lângă avantajele comerciale, farmaciile partenere Respiro pot accesa o serie de beneficii integrate, de la optimizarea costurilor operaţionale, până la implementarea programelor de instruire a echipelor de farmacişti.

Farmaciile partenere Respiro sunt fie farmacii independente cu un singur punct de lucru, fie lanţuri regionale din toată ţara. Acestea sunt cel mai bine reprezentate în judeţele Constanţa, Galaţi, Sibiu, Cluj şi Prahova.

Ce spun reprezentanţii farmaciilor partenere Respiro:

  • “Sunt foarte încântată de programul Respiro. Cu ajutorul acestui program reuşim să ne aprovizionăm farmacia cu o gamă de produse de interes şi să ne întâmpinăm pacienţii cu medicamentele de care au nevoie. Au trecut doar două luni de când ne-am integrat în program, însă observăm deja o creştere a vânzărilor pe segmentul reţetelor”, spune Andra Florea, Farmacist Şef la Farmacia Robert Com din Mediaş, Sibiu.
  • “Am ales Respiro pentru că este un program mai relaxat, fără constrângeri. Ne bucurăm deja de avantajele programului, de reducerea costurilor operaţionale şi suntem încântaţi de alegerea făcută”, soune Elena Burlec, Farmacist Şef la Farmacia Ana-Pharm din Iaşi.
  • “Printre avantajele acestui parteneriat se numără posibilitatea de a reduce costurile operaţionale, accesul la discount-uri suplimentare şi produse de interes pentru pacienţii noştri, suport pentru managementul echipei. Toate acestea au contribuit la creşterea profitabilităţii, a satisfacţiei echipei, oferindu-le siguranţa că avem posibilitatea să ne ajutăm pacienţii. Toate lucrurile au coerenţă, realism şi transparenţă, iar consolidarea afacerii mele este asigurată de sprijinul unei echipe de profesionişti”, spune Dragoş Marian, Farmacist Şef la Farmacia Zen Pharma din Tîrgu Mureş.

Cu o prezenţă de 23 de ani pe piaţa locală, A&D Pharma este cel mai mare grup farmaceutic din România, care oferă servicii integrate de import, distribuţie şi retail pentru produse farmaceutice.

  • Grupul A&D Pharma operează în prezent patru linii de business:
  • Mediplus este lider de piaţă în domeniul distribuţiei de produse farmaceutice, acoperă tot teritoriul României şi deserveşte farmacii şi spitale;
  • Sensiblu este unul dintre cei mai mari jucători ai pieţei locale de retail farmaceutic;
  • Punkt este o reţea de farmacii dedicată pacienţilor cu venituri medii;
  • A&D Pharma Marketing & Sales oferă servicii cu valoare adaugată producătorilor internaţionali de medicamente în zona Europei Centrale şi de Est.
Te-ar mai putea interesa și
Acționarii Electrica au anulat emisiunea de obligațiuni verzi de 300 de milioane de euro, plănuită pentru acest an
Acționarii Electrica au anulat emisiunea de obligațiuni verzi de 300 de milioane de euro, plănuită pentru acest an
Acționarii Electrica SA, una dintre marile companii de distribuție și furnizare de energie electrică, companie privată dar la care statul este cel mai mare acționar, nu au aprobat derularea......
Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 – Eurostat
Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 – Eurostat
Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea ...
Guvernul de la Budapesta anunţă o vizită în Ungaria a preşedintelui chinez Xi Jinping
Guvernul de la Budapesta anunţă o vizită în Ungaria a preşedintelui chinez Xi Jinping
Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va face luna viitoare o vizită în Ungaria, a anunţat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet ...
Primul tren Metropolis a sosit în Depoul Berceni al Metrorex. Are camere de supraveghere și folie anti-grafitti
Primul tren Metropolis a sosit în Depoul Berceni al Metrorex. Are camere de supraveghere și folie anti-grafitti
Metrorex anunță că joi, 25 aprilie 2024, la ora 1:30, noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ...