1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

Auto

Proiect-pilot: maşini cu abonament de la Porsche. Plăteşti 2.000 de dolari pe lună şi conduci ce model vrei

Porsche va lansa în luna noiembrie, în SUA, un serviciu premium pe bază de abonament prin care le va oferi clienţilor acces la mai multe modele ale mărcii de lux în schimbul unei taxe unice de 2.000 de dolari pe lună.

14 oct, 2017 | ECONOMICA.net

Serviciul, denumit Porsche Passport, va fi introdus din luna noiembrie în Atlanta, Georgia, iar utilizatorii vor avea acces la maşini pe baza rezervărilor făcute dintr-o aplicaţie lansată de companie.

Porsche susţine că serviciul se adresează persoanelor cu posibilităţi financiare care vor să încerce mai multe maşini sport ale mărcii.

Pentru 2.000 de dolari pe lună, membrii Porsche Passport vor avea acces la opt modele de maşini Porsche, iar pachetul de 3.000 de dolari pe lună extinde selecţia la 22 de modele.

Abonamentul acoperă şi asigurarea, întreţinerea maşinii şi servicii de tip spălătorie auto. Clientul trebuie doar să facă plinul.

Audi, tot o companie a grupului Volkswagen, operează, în San Francisco şi Hong Kong, proiectul-pilot Audi at home, prin care clienţii care locuiesc în raza bazei companiei au acces la o flotă de modele de ultimă generaţie pe baza unei taxe de închiriere. Audi se ocupă de livrarea şi recuperarea vehiculelor, asigurare şi carburanţi.

Volvo va lansa, anul viitor, odată cu noul SUV XC40, posibilitatea de a cumpăra, odată cu automobilul, asigurarea, servicii de întreţinere şi mentenanţă şi servicii de spălătorie auto, prin plata unui comision unic.

Sursa: The Verge

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO