Proiecte pentru dezvoltarea ambulatoriilor din 11 spitale din București, prin PNRR, pe ordinea de zi a CGMB

Mai multe proiecte de hotărâre care aprobă dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorii în 11 spitale, cu finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), se află pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de luni, scrie Agerpres.
AGERPRES - sâm, 29 oct. 2022, 11:05
Proiecte pentru dezvoltarea ambulatoriilor din 11 spitale din București, prin PNRR, pe ordinea de zi a CGMB

Proiectele vizează construcţia/reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea infrastructurii ambulatorii existente; îmbunătăţirea accesibilităţii spaţiului pentru serviciile medicale şi căile de acces; asigurarea/modernizarea utilităţilor generale şi specifice (inclusiv conectarea la utilităţi pe amplasamentul obiectivului de investiţii); achiziţionarea de echipamente pentru infrastructura ambulatorie.

Valoarea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorie în Spitalul Clinic de boli infecţioase şi tropicale Dr. Victor Babeş” este de 3.534.652 de lei, din care cheltuielile neeligibile se ridică la aproape 604.000 de lei, care vor fi asigurate de la bugetul Municipiului Bucureşti.

Proiectul referitor la infrastructura medicală ambulatorie a Spitalului Clinic „Dr. Ion Cantacuzino” are o valoare de 3.010.852 de lei, din care cheltuieli neeligibile de aproape 604.000 de lei.

În ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorie în Spitalul Clinic Colentina, valoarea proiectului se cifrează la 30.259.985,76 de lei, din care cheltuieli neeligibile de circa 17 milioane de lei.

Valoarea proiectului în cazul infrastructurii medicale ambulatorie a Spitalului Clinic Colţea este de 6.153.652 de lei, din care cheltuieli neeligibile de aproape 604.000 de lei.

Proiectul despre dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorie în Spitalul Clinic Filantropia are o valoare de 5.629.851,99 de lei, din care cheltuieli neeligibile de aproximativ 604.000 de lei.

Valoarea proiectului „Reabilitare, consolidare, modernizare, echipare şi extindere a ambulatoriul integral al Spitalului Clinic De Ortopedie,
Traumatologie şi TBC Osteoarticular Foişor” se ridică la 31.198.800,56 de lei, din care cheltuieli neeligibile de aproximativ 18 de milioane de lei.

Proiectul „Dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorie în Spitalul Clinic de Copii Doctor Victor Gomoiu” se cifrează la 3.534.652 de lei, din care cheltuielile neeligibile se ridică la circa 604.000 de lei.

Proiectul privind ambulatoriul integrat al Spitalului Clinic „Nicolae Malaxa” – Cabinete diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, secţie externă şi laborator RMFB are o valoare de 94.577.876,09 de lei, din care cheltuieli neeligibile de aproximativ 81 de milioane de lei.

Proiectul de dezvoltare a infrastructurii medicale ambulatorie în Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” are o valoare de 6.677.452 de lei, din care cheltuieli neeligibile de aproape 604.000 de lei.

Valoarea proiectului privind infrastructura medicală ambulatorie în Spitalul Clinic „Sfânta Maria” se cifrează la 5.106.052 de lei, din care cheltuieli neeligibile de circa 604.000 de lei.

Nu în ultimul rând, proiectul referitor la creşterea capacităţii de investigaţii paraclinice şi a calităţii actului medical pentru pacienţii consultaţi în regim ambulator în cadrul Spitalului Clinic Prof. Dr. „Theodor Burghele” are o valoare de 7.777.174,67 de lei, toată suma reprezentând cheltuieli eligibile.

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...