Promoţie la Volksbank: Credit de consum cu dobândă fixă 12%

Volksbank oferă creditul de consum în lei, cu o dobândă promoțională fixă - de 12,00%, cu 2,5 puncte procentuale mai mică decât dobânda standard, de 14,50% și răsplăteşte clienţii buni platnici prin acordarea lunară a unui bonus, într-un Cont de Economii, potrivit unui comunicat al băncii.
Economica.net - lun, 08 apr. 2013, 08:53
Promoţie la Volksbank: Credit de consum cu dobândă fixă 12%

“Promoția este valabilă în perioada aprilie-mai 2013. Clienții care vor contracta un credit de consum în această perioadă, vor beneficia de o dobânda redusă pe toată durata contractului și, în plus, banca va returna lunar, 5% din valoare dobânzilor plătite la credit într-un Cont de Economii, oferit gratuit, fără comision de deschidere și fără comision de administrare” informează banca.

”Prin oferirea unui bonus în Contul de Economii vrem să încurajăm un comportament corect al clienților atunci când vine vorba de rambursarea sumelor împrumutate. Acordarea bonusului este condiționată de plata la timp a ratelor”, declară în comunicat Marius Istrati, Şeful Departamentului Dezvoltare Produse Persoane Fizice în cadrul Volksbank România.

În cazul Creditului cu Economii, Volksbank nu percepe comision de analiză, și nici comision de administrare a creditului. Banca oferă în mod gratuit o asigurare de viață pentru beneficiarul creditului, pe toată durata împrumutului.

“În plus, clienţii care contractează acest tip de produs pot economisi şi sume suplimentare în Contul de Economii pe care îl primesc gratuit, bucurându-se de beneficiile acestuia: acces la bani oricând şi dobândă avantajoasă bonificată zilnic” mai arată Volksbank.

La un credit de 45.000 de Lei, contractat pe 5 ani, rata lunară este de 1002 lei, DAE este de 12,71% (include comisionul de cont curent, de 1 leu și rata dobânzii de 12%). În primele luni, bonusul rambursat de bancă depășește 20 de lei lunar, ajungând la 753 de Lei cumulat pe toată durata creditului.

Te-ar mai putea interesa și
Niciun pat liber la ATI pentru bolnavii de COVID-19
Niciun pat liber la ATI pentru bolnavii de COVID-19
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă că, la nivel naţional, nu există niciun pat liber la Terapie Intensivă pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate......
Cinci sfaturi importante pentru românii care au card virtual și pentru cei care își vor face unul
Cinci sfaturi importante pentru românii care au card virtual și pentru cei care își vor face unul
ING Bank, cea mai dinamică bancă din România în ceea ce privește digitalizarea și una dintre cele mai mari ca număr ...
Peste 15.200 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. 350 de decese, printre care și o fată de șase ani
Peste 15.200 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. 350 de decese, printre care și o fată de ...
Un număr de 15.239 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind ...
Cîţu consideră că există mici șanse ca ratingul de țară să fie schimbat
Cîţu consideră că există mici șanse ca ratingul de țară să fie schimbat
Premierul interimar, Florin Cîţu, a afirmat, sâmbătă, că există "foarte mici şanse" ca ratingul de ţară să fie ...