1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Auto

Promoţie Volkswagen-Vodafone: Maşinile mărcii germane dotate cu aplicaţii smart vin cu net 4G gratuit timp de un an

Maşinile Volkswagen dotate cu opţiunile App-Connect sau Car-Net vor veni cu internet 4G gratuit timp de un an de la Vodafone România, rezultatul unei colaborări între marca germană şi al doilea mare operator mobil de pe piaţă.

14 iun, 2016 | ECONOMICA.net

"Am încheiat parteneriatul cu Vodafone Romania pentru a putea oferi clienţilor noştri servicii de internet de calitate şi conectivitate, oriunde s-ar afla. Toate maşinile Volkswagen care au în dotare App-Connect sau Car-Net vor avea Internet gratuit, timp de un an. Incepem acum cu noul Tiguan. CAR-NET constă în diferite pachete de servicii care asigură o mai bună informare a şoferilor înainte de a porni la drum și în timp ce sunt pe șosea, iar App-Connect le permite să îşi sincronizezea aplicaţiile de pe smartphone cu sistemul infotainment. Posesorii maşinilor Volkswagen vor fi mereu conectaţi la informaţii", a declarat Bogdan Florea, brand manager Volkswagen, într-un comunicat transmis, marţi, de cele două companii.

La rândul său, Daniel Bobu, director enterprise marketing la Vodafone România, a afirmat că, prin parteneriatul cu Volkswagen, operatorul mobil susţine evoluţia către era maşinii inteligente.

Volkswagen este a treia marcă pe piaţa auto din România după volumul vânzărilor de autoturisme noi din primele cinci luni ale acestui an, cu 580 de unităţi livrate, în creştere cu 12% de la 518 maşini în perioada ianuarie-mai din 2015, potrivit datelor DRPCIV. Locul doi pe piaţă aparţine tot grupului german, prin marca cehească Skoda, care a vândut 719 maşini în România de la începutul anului, cu 5,2% mai multe faţă de 683 de unităţi în primele cinci luni ale anului trecut. Volkswagen deţine şi marca de lux Audi, cu livrări de 159 de autoturisme noi în perioada ianuarie-mai, de la 98 în acelaşi interval din 2015.

Vodafone, parte a grupului britanic cu acelaşi nume, este al doilea mare operator de telefonie mobilă din România, cu peste 8,4 milioane de clienţi ai serviciilor mobile şi venituri de 688,4 milioane de euro în anul fiscal 2015-2016, încheiat la 31 martie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO