NNDKP promovează 25 de avocaţi şi consultanţi

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de avocatură românească, promovează 25 de avocaţi şi consultanţi.
Economica.net - mie, 08 mart. 2023, 11:46
NNDKP promovează 25 de avocaţi şi consultanţi

Începând cu acest an, în structura ierarhică a firmei NNDKP este inclusă poziția de ”Avocat Manager Senior”, iar Ioana Grigoriu (Drept imobiliar și Construcții) este primul avocat din cadrul NNDKP promovat pe această treaptă ierarhică.

Ioana Cioclei (Soluționarea Disputelor), Emanuel Flechea (Corporate/M&A, Energie și Resurse Naturale), Alexandru Lăcureanu (Soluționarea Disputelor), Alexandra Măruțoiu (Soluționarea Disputelor), Răzvan Savin (Soluționarea Disputelor), Ionuț Stancu (Dreptul Muncii) și George Trandafir (Corporate/M&A) sunt promovați pe poziția de Asociat Manager.

Flavia Dănciulescu (Lungu) (Dreptul Muncii), Roxana Iordache (Drept Imobiliar și Construcții), Adina Moldovan (Soluționarea Disputelor) și Daniel Stăncescu (Dreptul Muncii) se alătură echipei de avocați seniori.
Ioana Pînzaru (Consultanță Fiscală) a fost promovată pe poziția de Tax Manager.

„Ne face o deosebită plăcere să anunțăm promovarea unor colegi atât de talentați. Toți sunt adevărați profesioniști, cu o bogată experiență în domeniile în care s-au specializat și cu un portofoliu valoros de proiecte în care au acordat consultanță strategică pentru clienții noștri. Îi felicit pentru această realizare și le doresc mult succes în continuare. Aceste promovări reflectă angajamentul nostru constant față de recunoașterea și susținerea dezvoltării profesionale a talentelor firmei, pe toate palierele”, a spus Ion Nestor, Co-Managing Partner la NNDKP.

Ioana Grigoriu este un avocat cu peste 14 ani de experiență profesională într-o gamă largă de aspecte ale dreptului imobiliar.
Ioana este specializată în structurarea tranzacțiilor, negocierea și redactarea contractelor de vânzare-cumpărare, aspecte imobiliare în cadrul ofertelor publice, analize due-diligence în cadrul tranzacțiilor imobiliare și aspecte legate de autorizări în domeniile infrastructură, energie, minerit și în cadrul proiectelor eoliene și fotovoltaice.
De asemenea, a acumulat experiență în dezvoltarea de proiecte industriale de amploare, în domeniul agribusiness și în proiecte care implică vânzarea și achiziția de terenuri agricole și forestiere de mari dimensiuni, precum și de active imobiliare în dificultate, în cadrul unor proceduri de insolvență.
Experiența sa acoperă de asemenea aspecte complexe din domeniul urbanismului într-o multitudine de proiecte imobiliare, Ioana asistând clienți în legătură cu aspecte de urbanism în procedurile de due diligence sau în tranzacții și oferind suport în cadrul litigiilor relevante pe acest segment.
Face parte din echipa NNDKP din 2008.

Alexandra Măruțoiu are opt ani de experiență în domeniul litigiilor și arbitrajelor naționale.
S-a specializat în litigii civile și comerciale, litigii de contencios administrativ, în special cele izvorâte din și în legătură cu contracte de achiziții publice, proceduri de executare silită, proceduri de insolvență și recuperare de creanțe, litigii privind dreptul concurenței, precum și litigii privind protecția consumatorilor.
De asemenea, a acumulat experiență în asistarea preponderentă a clienților din domeniul construcțiilor civile și industriale și din domenii precum infrastructura rutieră și feroviară, apă – canal și managementul deșeurilor, în litigii de drept comun și arbitrale îndeosebi grefate pe regulile FIDIC, respectiv pe regulile adoptate prin Hotărârea de Guvern nr. 1/2018 și prin Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 600/2017.
Face parte din echipa NNDKP din 2014.

Alexandru Lăcureanu are peste nouă ani de experiență profesională în domeniul juridic.
Este specializat în reprezentarea clienţilor locali şi internaţionali activi în diverse sectoare industriale (agricultură, construcţii, auto, producţie, petrol, IT şi energie) într-o gama variată de litigii, precum litigii fiscale, comerciale, de contencios administrativ sau litigii care implică aspecte de urbanism, insolvenţă, executare silită, drept societar, precum şi în proceduri de restituire a proprietăţilor.
Face parte din echipa NNDKP din 2013.

Emanuel Flechea are opt ani de experiență în drept societar, fuziuni și achiziții și în dreptul energiei.
Emanuel este foarte calificat în aspecte specifice sectorului energetic, având experiență în domeniile electricitate, regenerabile, petrol, gaze naturale și minerit; oferă asistență clienților din diverse industrii în legătură cu reglementările din sectorul energetic, proiecte de energie regenerabilă și de eficiență energetică, aspecte specifice legate de industria de petrol și gaze, captarea și stocarea carbonului, aspecte de drept societar și comercial și proiecte care implică achiziții/fuziuni, asocieri în participațiune și restructurări.
A oferit asistență juridică unor companii majore din sectoarele energie, petrol, gaze naturale și minerit și a contribuit la diverse proiecte de amploare, atât pe aspecte de fuziuni și achiziții, cât și pe aspecte specifice de reglementare, având o înțelegere aprofundată a industriei și capacitatea de a gestiona aspecte extrem de complexe.
Face parte din echipa NNDKP din 2014.

George Trandafir are 18 ani de experiență profesională multidisciplinară.
George este specializat în drept societar/M&A și achiziții publice. Se remarcă în avocatura de afaceri printr-o experiență bogată în domeniile: reglementare, contracte și drept imobiliar.
George și-a consolidat de-a lungul anilor abilitatea de a oferi clienților valoare prin asistența juridică acordată, susținută de experiență, gândire analitică și creativitate.
Din 2020 face parte din echipa NNDKP.

Te-ar mai putea interesa și
Cifra de afaceri a GSMnet a depășit 30 de milioane de euro în 2022
Cifra de afaceri a GSMnet a depășit 30 de milioane de euro în 2022
GSMnet, liderul pe piața de accesorii și componente GSM din România, și-a prezentat rezultatele financiare obținute de companie în 2022. Astfel, compania Mobiparts, deținătorul brandului......
A fost vândut CET Arad. Cine profită din afacerea asta?
A fost vândut CET Arad. Cine profită din afacerea asta?
Compania AOT s-a înscris la licitația publică pentru cumpărarea CET Arad SA, iar din informațiile deținute de RomâniaTV, ...
ING implementează servicul Plăți Instant, care asigură tranzacțiile între bancă și parteneri în maximum 10 secunde
ING implementează servicul Plăți Instant, care asigură tranzacțiile între bancă și parteneri în maximum 10 secunde
ING Bank România își îmbogățește portofoliul de servicii de plată inovatoare cu serviciul Plăți Instant începând ...
Prețurile de referință la gaze naturale pe piața europeană au ajuns la sub 40 de euro pentru un MWh
Prețurile de referință la gaze naturale pe piața europeană au ajuns la sub 40 de euro pentru un MWh
Preţurile de referinţă la gaze pe piaţa din Europa au scăzut luni sub pragul de 40 de euro (43 de dolari) pentru un ...