1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Protest anunţat de sindicaliştii de la Romgaz, în faţa sediului societăţii din Mediaş

Sindicaliştii de la Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz au anunţat o manifestaţie în faţa sediului societăţii din Mediaş, marţi, începând cu ora 9.00. Reprezentanţii sindicatului spun că, la aprobarea noii organigrame, există suspiciuni că se vor înfiinţa "structuri şi activităţi" la Bucureşti, şi nu la Mediaş.

05 feb, 2019 | ECONOMICA.net

Reprezentanţii Sindicatului Liber Romgaz au solicitat Primăriei Mediaş aprobare pentru o manifestaţie în faţa sediului societăţii. Cererea a fost făcută pentru data de 5 februarie, între rele 9.00 şi 12.00.

SIndicaliştii spun că au solicitat aprobarea manifestaţiei întrucât există suspiciunea că, odată cu aprobarea noii organigrame, se vor înfiinţa "structuri şi activităţi" la Bucureşti, şi nu la Mediaş.

Totuşi,ipoteza mutării sau înființarii unui nou sediu al Romgaz la Bucuresti este negată de drectorul general al Romgaz, Adrian Volintiru, care afirmă că este de neînteles demersul sindicaliștilor, în contextul impactului ultimelor legi asupra activității companiei.

”Este ciudat și de neînteles.(…) Intenția mea nu este de-a muta structuri și sediul companiei la Bucuresti (…) Am precizat în repetate rânduri că sediul companiei nu va fi mutat la Bucutesti. Luni seara am avut o consultare cu Sindicatul pe margienea reorganizării funcționale pe care o dorește societatea , unde toți liderii din Biroul Executiv au fost de acord.(…) Deși avem niște acte normative care ne vor impacta foarte puternic din punctul de vedere al continuării investițiilor, mă așteptam ca reacția dânsilor să fie în sprijin”, a spus Volintiru zilele trecute, într-un punct de vedere exprimat pe pagina de Facebook a companiei

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO