1EUR = 4.7777 RON | Bucureşti 6 º

Companii

ProTV şi RCS & RDS au semnat un parteneriat pentru distribuţia voyo.ro

Protv S.A. şi compania RCS & RDS au încheiat un parteneriat pentru distribuţia serviciilor voyo.ro, astfel accesul la conţinutul premium voyo.ro putând fi achiziţionat atât de la casieriile RCS & RDS din toată ţara, cât şi telefonic sau prin intermediul site-ului oficial al companiei, www.rcs-rds.ro

21 oct, 2012 | Mediafax

Voyo.ro le oferă utilizatorilor săi în prezent aproximativ 700 de filme de box-office şi seriale de succes, transmisiuni sportive exclusive, concerte, emisiunile canalelor TV ale Protv S.A. Voyo.ro numără deja peste 500.000 de conturi active. Până la finalul acestui an bază de conţinut voyo.ro se va extinde la peste 1000 de filme, potrivit unui comunict remis MEDIAFAX.

Mai mult decât atât, din luna septembrie a acestui an abonaţii Voyo.ro pot urmări produsele preferate direct pe televizor, prin intermediul aplicaţiei dedicate pentru Samsung Smart TV, aplicaţie prin care utilizatorii au acces la filmele, serialele şi emisiunile disponibile în abonamentul Voyo.ro. Voyo devine aşadar un serviciu premium care depăşeşte prin această facilitate sfera internetului clasic şi oferă utilizatorilor săi produse ce pot fi urmărite pe cele mai populare device-uri: PC, iPad, iphone şi Smart TV.

"Acordul de distribuţie dintre RCS & RDS şi PRO TV SA le oferă abonaţilor RCS & RDS accesul la Voyo.ro, cel mai modern şi complet serviciu de entertainment din România. Voyo.ro pune la dispoziţia publicului aproximativ 700 de filme, emisiuni şi seriale şi transmisiuni sportive în direct. Prin parteneriatul cu RCS & RDS, Voyo.ro face accesibil conţinut de calitate pe un suport 100% legal.", a declarat Costi Mocanu, Senior Vice-President Head of Voyo.

"Acest parteneriat vine ca urmare a dorinţei noastre de a oferi clienţilor noştri acces la cât mai mult divertisment şi la conţinut media de bună calitate, şi în mediul online. Cu Voyo, RCS & RDS completează oferta de entertainment prin internet pentru abonaţii săi", a declarat Alexandru Oprea, preşedintele grupului RCS & RDS.

Voyo.ro este o platformă online de entertainment cu conţinut premium, diversificat, exclusiv şi legal. Conţinutul voyo.ro este oferit în sistem de abonament şi Pay Per View. Avantajul acestui serviciu este faptul că utilizatorii beneficiază, în condiţii perfect legale, de sute de titluri de filme, emisiuni informative şi de divertisment, seriale, show-uri şi evenimente sportive, multe dintre acestea cu difuzare live. De asemenea, voyo.ro oferă nenumărate seriale internaţionale, seriale româneşti, disponibile chiar în avans faţă de difuzarea la TV.

RCS & RDS este compania lider pe piaţă serviciilor de televiziune şi de internet din România, cu peste 3 milioane de clienţi şi o experienţă de 15 ani în furnizarea soluţiilor de telecomunicaţii. Pe lângă furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, operatorul oferă şi telefonie fixă şi mobilă, fiind şi cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă de pe piaţa internă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete, cu mai mult de 44 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză fix şi mobil Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. RCS & RDS este totodată unul dintre cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii şi în Spania, Italia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia şi Serbia.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO