1EUR = 4.7798 RON | Bucureşti 10 º

Companii

Provident are peste 4.500 de angajaţi în România şi a devenit cel mai mare angajator britanic

Compania financiară Provident România are, în prezent, peste 4.500 de angajaţi, devenind cel mai mare angajator britanic din România, se arată într-un comunicat remis luni AGERPRES

14 mar, 2016 | ECONOMICA.net

Potrivit comunicatului, creşterea numărului de angajaţi vine după ce, la sfârşitul anului trecut, compania a luat decizia de a-şi angaja toţi agenţii de vânzări, respectiv 3.500 de persoane. Provident România intră, astfel, în topul primilor 50 de angajatori de pe piaţa locală.

'Angajarea tuturor agenţilor noştri ne va ajuta în viitor să oferim servicii mai bune clienţilor noştri şi o stabilitate mai mare în ceea ce priveşte fluctuaţia de personal. Angajaţii Provident sunt, de fapt, cei mai buni ambasadori ai produselor şi serviciilor oferite de noi, iar acest lucru este susţinut de peste 800.000 de români care au ales să lucreze cu noi în cei 10 ani de când am intrat pe piaţa românească', a declarat Viktor Boczan, CEO Provident Financial Romania.

Din 2014, Provident Financial România a diversificat oferta de credite şi a oferit reduceri de costuri pentru clienţii fideli. În 2015, compania a lansat primul credit cu plata lunară şi cu o valoare maximă de 10.000 de lei. Noile credite au scadenţe lunare şi se acordă pe o perioadă de 12, 15 sau 18 luni. Împrumuturile sunt oferite fără giranţi şi fără garanţii în baza unei dovezi de reşedinţă şi a unui venit minim de 1.300 de lei.

În România, Provident Financial este prima instituţie care, în primăvara anului 2006, a lansat în premieră împrumutul la domiciliu, pe baza unui model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani. Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală şi de Est şi una dintre cele mai puternice 250 de companii britanice listate la Bursa din Londra.

Numărul total de angajaţi la nivel de grup se ridică la peste 13.000. Grupul IPF activează în 13 ţări din Europa şi America de Nord şi deserveşte peste 2,6 milioane de clienţi.

Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României şi face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanţi furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,6 milioane de clienţi în 13 ţări din Europa Centrală şi de Est şi în Mexic. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din regiune şi una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO