1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Publicis Groupe România anunță apropierea operațională dintre agențiile Saatchi & Saatchi și The Geeks

Inițiativa de a apropia The Geeks, agenție digitală nativă, binecunoscutului brand Saatchi & Saatchi face parte dintr-un plan robust al Publicis Groupe România, care oferă clienților o formulă actuală de a răspunde celei mai mari provocări a brand-urilor din ziua de astăzi: crearea de programe integrate de comunicare, pe un fundament digital, se arată într-un comunicat al Publicis.

16 mar, 2015 | ECONOMICA.net

Realizată pe un model deja funcțional în rețeaua Saatchi & Saatchi, alăturarea celor două entități aduce o mai ușoară transpunere în practică a filosofiei Lovemarks, marcă a Saatchi & Saatchi, într-o formulă dinamică, ce integrează specificul lumii digitale în inima procesului de construcție de brand.

Saatchi & Saatchi+The Geeks combină experiența de peste 18 ani de comunicare integrată, platforme de sell-in sell-out, soluții de trade & consumer experience adusă de Radu Luca, Managing Director Saatchi & Saatchi Romania, cu experiența în strategie de comunicare digitală a lui Costin Radu, Managing Director la The Geeks. Cei doi vor conduce operațional aceste divizii, dezvoltând procesele de lucru necesare, ce vor înlesni punerea în comun a competențelor celor două echipe.
"Suntem cei mai puternici atunci când suntem împreună și am reușit să creăm în Saatchi EMEA o comunitate creativă neobișnuit de conectată, fluidă și participativă, ale cărei beneficii se simt in diverse moduri, in toate birourile", a declarat în comunicat John Pallant, Creative Director, Saatchi & Saatchi EMEA

"Apropierea celor două brand-uri are la bază un model funcțional adaptat vremurilor pe care le trăim. Vorbim despre o îmbinare armonioasă de culturi și expertize într-o formulă dinamică, deschisă dezvoltarii de idei noi și creative. Apropierea Saatchi & Saatchi+The Geeks va permite clienților să opteze nu doar pentru o agenție clasică, ci pentru o formulă nouă, care răspunde provocărilor de marketing actuale și, mai ales, viitoare ale brand-urilor", a spus Radu Luca, Managing Director, Saatchi & Saatchi

"The Geeks a demonstrat în ultimii ani capacitatea de a duce la bun sfârșit, cu rezultate excelente, proiecte integrate pentru business-uri digitale. Noua formulă, creată prin apropierea de brand-ul Saatchi & Saatchi, este pentru The Geeks o deschidere către o plajă mai largă de oportunități. Acestea sunt menite să demonstreaza că, plecând de la premisa că trăim într-un mediu schimbat profund de digitalizare, strategiile de comunicare dezvoltate sunt cele care funcționează cu adevărat", a declarant şi Costin Radu, Managing Director, The Geeks.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO