Putin îşi bătea şi înşela nevasta, pe vremea cand era kaghebist

Potrivit unor rapoarte ale serviciilor secrete germane, Vladimir Putin şi-ar fi bătut nevasta şi ar fi avut câteva aventuri pe vremea cand era spion KGB, în anii optzeci. Circulă vorba şi că premierul rus ar fi lăsat în 1990, când s-a întors în Rusia, un copil din flori la Dresda.
Economica.net - joi, 03 nov. 2011, 10:51

File de dosar ale Serviciului German de spionaj BND (Bundesnachrichtendienst), din perioada Germaniei Federale, publicate recent în presa germană, citează o fost agentă germană care, sub acoperirea meseriei de interpret,  ar fi devenit o apropiată a familiei Putin şi confidentă a soţiei acestuia. Doamna Putin i-ar fi făcut o serie de destăinuiri despre viaţa tristă pe care o ducea lângă impetuosul Vladimir – soţul ei o bătea şi avea numeroase aventuri amoroase, potrivit Daily Mail.

Putin, acum în vârstă de 59 de ani, fost preşedinte al Rusiei şi cel mai probabil şi viitor şef la Kremlin după prezidenţialele ruseşti de anul viitor, a condus operaţiunile KGB din oraşul est-german Dresda în cincinalul 1985-1990.
O serie de date de dosar incriminatoare din acea perioadă au fost descoperite recent de expertul în Serviciului BND, Erich Schmidt-Eenboom, autor a numeroase cărţi şi articole despre agenţia de spionaj vest-germană.
Datele despre comportamentul de fante de mahala, atribuit premierului rus, au fost descoperite întâmplător de Erich Schmidt-Eenboom, care căuta informaţii pentru o lucrare de diplomă despre infiltrarea KGB-ului cu agenţi dubli.
Doamna Putin s-ar fi destăinuit, cu altă ocazie, unei prietene, spunând: „… măcar nu mă bate (…)”. la rândul său Putin este citat cu o frază spusă în trecutul nu prea îndepărtat: „Orice persoană care stă cel mult trei săptămâni cu Lyudmila (Putin) merită o statuie”.
Cel mai mare ziar german, „Bild”, a notat: „Acest raport hrăneşte ideea că Putin, ce a plecat în grabă spre Rusia în Volga lui neagră, în primăvara lui 1990, a lăsat în urmă un copil din flori”.
Purtătorul de cuvânt al agenţiei germane de spionaj  a refuzat să vorbească presei despre fostele strategii ale agenţiei.
Presa de la Berlin marşat, însă, pe ideea infidelităţii lui Putin şi a notat că interpreta-spion, care se apropiase de familia kghebistului în perioada comunistă, a fugit în Vest imediat după caderea Zidului Berlinului, în timp ce era însărcinată cu copilul unui ofiţer KGB.
Femeia traieşte în prezent în sudul Germaniei ca pensionară a agenţiei de spionaj.
Purtătorul de cuvânt al premierului rus a refuzat să comenteze orice interpelare a presei pe aceste subiecte.

 

Te-ar mai putea interesa și
Update: Controlul navei a fost preluat de echipaj. Un marinar român și unul britanic au fost uciși în timpul unui atac pirateresc comis în largul coastelor Omanului
Update: Controlul navei a fost preluat de echipaj. Un marinar român și unul britanic au fost uciși în timpul unui atac ...
Update: Petrolierul Mercer Street care a fost atacat în Marea Arabiei este din nou sub controlul echipajului şi se îndreaptă spre un port sigur, escortat de o navă americană, a anunţat vineri......
Umbrărescu, desemnat a treia oară câștigător pe tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești
Umbrărescu, desemnat a treia oară câștigător pe tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești
Constructorul român Dorinel Umbrărescu a fost desemnat a treia oară câștigător al licitației pentru tronsonul 4 al ...
Piaţa de telefoane în trimestrul II: Xiaomi vine puternic şi depăşeşte Apple în premieră pentru locul 2
Piaţa de telefoane în trimestrul II: Xiaomi vine puternic şi depăşeşte Apple în premieră pentru locul 2
Revenirea din 2020 a continuat pentru smartphone-uri în al doilea trimestru al anului 2021, deoarece volumul total al livrărilor ...
Ministerul Finanţelor: Deficit de 1,68% din PIB în trimestrul al doilea din 2021
Ministerul Finanţelor: Deficit de 1,68% din PIB în trimestrul al doilea din 2021
Bugetul general consolidat a înregistrat, în trimestrul al doilea al acestui an, un deficit în valoare de 19,17 miliarde ...