1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

News

Qatar Airways angajează români

Compania aeriană de stat a Qatar organizează în următoarea perioadă campanii de recrutare pentru însoţitorii de bord în mai multe state ale lumii.  România se află pe lista arabilor. 

04 aug, 2012 | | ECONOMICA.net

Compania aeriană Qatar Airways, cu afaceri de 6 miliarde de dolari la nivel internaţional, organizează în perioada următoare o campanie de recrutare a însoţitorilor de bord pentru mai multe state ale lumii, potrivit site-ului companiei. Operatorul vrea să angajeze personal şi din România, motiv pentru care pe 6 şi 10 august la Iaşi şi respectiv Bucureşti, românii interesaţi se pot prezenta la interviu. 

Ce vor arabii de la angajaţii lor

Pentru a putea fi primit la un interviu cu reprezentanţii Qatar Airways, candidaţii sunt rugaţi să depună mai întâi un CV, urmând ca cei selectaţi să fie invitaţi la interviu. "Dacă doriţi să ne întâlnim, vă rog asiguraţi-vă că ajungeţi la timp, purtaţi haine business şi fiţi naturali", anunţă compania. De asemenea, femeile trebuie să se prezinte la interviu în fuste până la genunchi, cămaşă şi cu părul strâns, în vreme ce bărbaţii trebuie să poarte costum şi cravată. 

Mai multe detalii puteţi afla de aici

Qatar Airways operează pe 95 de rute în Europa, Africa, America de Sud, Asia şi Orientul Mijlociu, cu o flotă de 93 de aeronave. În România au intrat în ianuarie 2011.

Citeşte şi BMW angajează români. Vezi ce caută nemţii

 

 

.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO