1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 6 º

News

RADET: Reţeaua de termoficare din Capitală intră în verificări până în 10 octombrie

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti a anunţat, miercuri, că din 24 septembrie până în 10 octombrie face probe şi verifică reţeaua de termoficare, înaintea alimentării cu energie termică.

19 sep, 2012 | Mediafax

Reprezentanţii RADET arată, miercuri, într-un comunicat de presă transmis agenţiei MEDIAFAX, că în perioada 24 septembrie - 10 octombrie are loc pregătirea reţelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire.

În timpul acestor probe, asociaţiile de proprietari trebuie să se asigure că instalaţiile interioare ale imobilelor sunt în stare de funcţionare, iar eventualele lucrări sunt finalizate.

De asemenea, pentru a fi evitate probleme privind "integritatea instalaţiilor de alimentare cu energie termică", personalul regiei va face verificări. Aceştia vor prezenta documente pentru accesul la instalaţiile de termoficare din subsolul imobilelor, a precizat RADET.

Reprezentanţii regiei mai arată că potrivit reglementărilor legale, debranşarea proprietarilor de la instalaţia de termoficare nu se poate face în timpul sezonului de încălzire.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO