Radioul Public a scos la concurs postul de redactor-şef al Radio România Actualităţi

Radioul Public a scos la concurs postul de redactor-şef al Radio România Actualităţi, în condiţiile în care Doina Jalea, fostul redactor-şef, a ieşit la pensie în luna decembrie, a declarat pentru MEDIAFAX Ovidiu Miculescu, preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR).
Economica.net - lun, 18 feb. 2013, 12:38
Radioul Public a scos la concurs postul de redactor-şef al Radio România Actualităţi

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul propriu, SRR organizează la sediul său din Bucureşti concursul de proiecte de management pentru ocuparea postului de redactor-şef al postului Radio România Actualităţi.

Concursul se desfăşoară în conformitate cu prevederile Regulamentului privind selecţia managerilor şi evaluarea managementului executiv în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune, aprobat prin Hotărârea Consiliului de Administraţie numărul 24/ 2011.

Astfel, în prima etapă va avea loc evaluarea proiectelor de management (28 februarie – 11 martie), iar în cea de-a doua etapă – susţinerea interviului (15 – 22 martie).

Înscrierile candidaţilor, respectiv depunerea proiectelor de management, se fac la sediu SRR până pe 25 februarie.

Între condiţiile generale de participare la concurs se numără: persoane care au cetăţenia română sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene; au capacitate de exerciţiu deplină; nu au antecedente penale.

Condiţii specifice de participare la concurs de proiecte pentru ocuparea postul de redactor-şef al postului Radio România Actualităţi sunt: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă sau studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă; vechime în domeniul serviciilor media audiovizuale de minim 7 ani; vechime într-o funcţie de conducere în domeniul serviciilor media audiovizuale de minim 2 ani; cunoaşterea limbii române scris şi citit (pentru persoanele care nu au cetăţenia română, dar sunt cetăţeni ai unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene).

Potrivit unei Decizii a Consiliului de Administraţie al SRR, din 12 decembrie, din comisia de concurs pentru selecţia proiectelor de management pentru ocuparea funcţiei de redactor-şef al Radio România Actualităţi fac parte: Doina Moşneag, Mihai Voicu, Mirela Fugaru, Ileana Savu, Stejărel Olaru, Ducu Bertzi, Ana Florea, Adelina Rădulescu, Maria Ţoghină, Adrian Moise, Bogdan Hossu, Demeter Andras (reprezentanţi ai CA), dar şi Emil Hurezeanu (specialist din afara SRR).

Pe de altă parte, Radioul Public a scos la concurs postul de director al Direcţiei Comunicare şi Marketing. În prezent, de coordonarea Direcţiei Comunicare şi Marketing se ocupă Răzvan Dumitrescu.

Concursul se va desfăşura în două etape: Etapa I – evaluarea proiectelor de management (28 februarie – 11 martie) şi Etapa a II -a – susţinerea interviului (15 – 22 martie).

Înscrierile candidaţilor, respectiv depunerea proiectelor de management se fac la sediu SRR până pe 25 februarie.

Potrivit unei Decizii a CA al SRR, din 12 decembrie, din comisia de concurs pentru selecţia proiectelor de management pentru ocuparea funcţiei de director al Direcţiei Comunicare şi Marketing fac parte: Doina Moşneag, Mihai Voicu, Mirela Fugaru, Ileana Savu, Stejărel Olaru, Ducu Bertzi, Ana Florea, Adelina Rădulescu, Maria Ţoghină, Adrian Moise, Bogdan Hossu, Demeter Andras (reprezentanţi ai CA), dar şi Bogdan Prăjişteanu (specialist din afara SRR).

Condiţiile de participare la concurs, caietele de sarcini şi bibliografia sunt afişate pe site-ul www.radioromania.ro, secţiunea Cariere.

Te-ar mai putea interesa și
Suedia anunță oficial că va cere aderarea la NATO
Suedia anunță oficial că va cere aderarea la NATO
Suedia va solicita aderarea la NATO, a anunţat oficial, luni, premierul Magdalena Andersson (foto), care a evocat o nouă ''eră'' pentru ţara scandinavă, relatează agenţiile France Presse,......
Kaufland România deschide la Timișoara primul său centru de joacă și îngrijire destinat copiilor angajaților
Kaufland România deschide la Timișoara primul său centru de joacă și îngrijire destinat copiilor angajaților
Compania Kaufland anunță că a inaugurat la Timișoara primul centru de joacă și îngrijire dedicat copiilor angajaților, ...
Misavan a finalizat ultima etapă a depozitului logistic de la Miroslava, din județul Iași, o investiție în care a băgat 7 milioane de euro
Misavan a finalizat ultima etapă a depozitului logistic de la Miroslava, din județul Iași, o investiție în care a băgat ...
Producătorul și distribuitorul ieșean de produse profesionale de curățenie și dezinfecție Misavan anunță că a finalizat ...
Posesorii a 292.000 de mașini Mercedes-Benz din SUA, sfătuiți să nu le mai conducă până vor fi reparate
Posesorii a 292.000 de mașini Mercedes-Benz din SUA, sfătuiți să nu le mai conducă până vor fi reparate
Divizia Mercedes-Benz din SUA a anunțat un „recall” pentru 292.000 de vehicule ai căror posesori sunt sfătuiți să ...