1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Radu Moraru vrea să-şi vândă din televiziune. Cât valorează Naşul TV

Fire Breaking News SRL, acţionarul majoritar al companiei deţinătoare a licenţei şi administrator al NAŞUL TV şi-a reînnoit oferta de vânzare a unui pachet de 4.000 de acţiuni ale acesteia. La preţul de ofertă, compania este evaluată la peste 37,34 de milioane de lei.

06 dec, 2012 | | ECONOMICA.net

Fire Breaking News SRL, firma realizatorului TV Radu Moraru, prin care acesta controlează televiziunea Naşul TV, vinde pachetul de 4.000 de acţiuni ale companiei „Naşul, Prietenii de pretutindeni şi Asociaţii“ S.A. cu 453,76 de lei / titlu, cu 100 de euro sau 127,33 dolari.

Preţul de vânzare cerut în valută cotează indirect euro la 4,5376 lei şi, ca urmare, „Naşul, Prietenii de pretutindeni şi Asociaţii“ SA este evaluată de vânzător la 8,229 milioane de euro, sau la 10,478 milioane de dolari. Valoarea nominală a unei acţiuni este de 440 de lei.

Fire Breaking News a scos în vânzare încă din iulie pachetul de acţiuni, în scopul de a obţine lichidităţile necesare la finanţarea unei părţi din cheltuielile televiziunii, potrivit lui Andi Rapan, directorul general al societăţii de televiziune (CEO). Oferta a fost actualizată recent.  Preţul în euro a rămas acelaşi.

Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii SA“ a fost înfiinţată în luna mai 2012, în urma unei subscripţii publice şi credem că anul viitor, poate chiar la sfârşitul verii anului viitor va trece de punctul break even (de la pierderi la profit, n.r.)“, a declarat directorul „Naşul... SA“, pentru ECONOMICA.NET.

Fire Breaking News SRL are 97,18% din acţiunile „Naşul Prietenii de pretutindeni şi Asociaţii SA“, restul acţiunilor aparţinând celor 224 de acţionari care au subscris la oferta din primăvară, potrivit informaţiilor de la Oficiul Registrului Comerţului.

Asociaţii Fire Breaking News SRL sunt: Radu Moraru (51,22%), Anda Blindu şi Ioana - Lăcrămioara Reit (câte 24,39% din acţiunile societăţii).

„După ce vom avea un istoric de doi sau trei ani de rezultate financiare ne vom putea gândi şi la proiectul de listare la bursă“, a mai dăugat directorul „Naşul... SA“.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO