1EUR = 4.8736 RON | Bucureşti 8 º

Finanţe şi bănci

Raiffeisen Bank lansează depozitul pe 3 ani cu o dobândă de 5,55%

Raiffeisen Bank, a patra cea mai mare bancă din România după mărimea activelor, a introdus, în oferta de economisire pentru persoane fizice, depozitele cu termene de 18, 24 sau 36 luni, atât în lei, cât şi în euro. Rata anuală de dobandă este fixă pentru toată perioada de constituire, potrivit informaţiilor trimise la erdacţia ECONOMICA.NET.

13 noi, 2012 | | ECONOMICA.net

Rata dobânzii ajunge la 5,55% în cazul depozitelor în lei la termen de 36 luni, respectiv la 3,40% pentru depozitele în euro. La scadenţă soldul depozitelor şi dobanda vor fi virate automat în contul curent al clientului, potrivit informaţiilor trimise la redacţia ECONOMICA.NET.

Taxele de deschidere şi de închidere a depozitului precum şi comisionul de administrare sunt 0 (zero).

Raiffeisen Bank este interesată, ca şi celelalte bănci, să încurajeze economisirea pe termen lung, pentru a suplini reducerea resurselor de creditare din partea băncilor mamă.

Raiffeisen Bank a lansat, în urma cu 3 ani, planul de economii pentru copii „Creştem împreună”, cu dobânda anuală de 5,50% pentru conturile lei şi de 3.10% pentru cele în euro.

“Cu aceste depozite ne dorim să ne atingem obiectivul de a dezvolta relaţii pe termen lung cu clienţii noştri”, a declarat Magda Sandulescu, director dezvoltare şi implementare strategie clienti PF.

Pentru a deschide depozite de tipul nou introdus, în oricare dintre cele 540 de agenţii Raiffeisen Bank, este nevoie doar de cartea de identitate (şi de bani).

Raiffeisen Bank România are aproximativ 2 milioane clienţi persoane fizice, 100.000 de IMM-uri şi peste 6.800 corporaţii mari şi medii, potrivit statisticilor proprii.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO