1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

News

Raiffeisen: Succesul Transgaz repune România pe harta investitorilor străini

Romania s-a repoziţionat pe harta investitorilor străini, în urma succesului ofertei de vânzare pe Bursă a pachetului de 15% de acţiuni ale Transgaz (TGN), potrivit unei declaraţii a Danei Mirela Ionescu, preşedinte-director general al Raiffeisen Capital & Investment, una dintre casele de brokeraj intermediare.

10 mai, 2013 | ECONOMICA.net

„Am dus muncă de lămurire cu investitorii, dintre care unii nici nu mai voiau să audă de România, unde nu avuseseră experienţe plăcute“, a declarat Dana Mirela Ionescu, preşedinte-director general al casei de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment, la Forumul Pieţei de Capital, organizat de Wall-Sreet.ro, în parteneriat cu Bursa de Valori Bucureşti şi alţi actori majori de pe piaţa noastră.

Succesul ofertei Transgaz „pavează drumul pentru privatizarile ce vor urma, punând România înapoi pe harta investitorilor străini pe piaţa de capital", a mai spus Dana Mirela Ionescu, la forumul Wall-Sreet.ro.

Oferta Transgaz a fost intermediată de consorţiul format firmele de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment, BT Securities şi de Wood&Company (Cehia).

Oficialul Raiffeisen Capital&Investment a mai susţinut necesitatea întocmirii unui calendar de privatizare, pe care Romania să îl şi respecte şi, de asemeni, eforturi de a „a armoniza regulile jocului intern cu practicile internaţionale".

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO