1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Randamentul investiţiei în Facebook: de cel puţin zece ori dobânda bancară

Ofertele băncilor comerciale pentru variantele de economisire devin din ce în ce mai puțin atractive după ce BNR a redus, în ședința din 4 august, dobânda cheie de la 3,5% pe an, la 3,25% pe an. Alternativă a acestei soluții de păstrare a banilor devine investiția în companii listate care au oferit investitorilor randamente chiar și de 10 ori mai mari față de dobânda unui depozit, scrie TRADEVILLE.EU. Facebook este un astfel de exemplu.

03 sep, 2014 | Tradeville

Investitorii români au la dispoziție tot mai multe alternative la arhicunoscutul cont de economii, alternative cu randamente de până la 10 ori mai mari decât dobândă oferită de bănci. Acțiuni ale marilor companii internaționale, la care și românii au acces, au adus investitorilor beneficii financiare de luat în calcul, dar și avantajul unui portofoliu diversificat, deci mai puțin riscant.

Spre exemplu, anul 2013 și prima parte a anului 2014 au adus oportunități noi, mai ales în sectorul energetic. Însă, pentru mai multă siguranță, un portofoliu de acțiuni trebuie diversificat, astfel încât banii investiți să ofere o expunere pe sectoare diferite de piață. Opțiunea cea mai la îndemână ar fi plasarea unei părți din bani în acțiuni internaționale.

Citeşte pe site-ul Tradeville despre modalităţile de diversificare a portofoliul cu ajutorul companiilor globale.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO