1EUR = 4.7260 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Răspunsul AFI Europe la deschiderea ParkLake: lansează cel mai mare parc de aventură dintr-un mall din Europa GALERIE FOTO

In aceeasi zi cu deschiderea celui mai nou mall din Bucureşti, ParkLake, proprietarii AFI Palace Cotroceni deschid cel mai mare parc de aventură dintr-un mall din Europa.

30 aug, 2016 | | ECONOMICA.net

O linie de metrou leagă două malluri: AFI la Politehnică de ParkLake la Dristor în circa 20-25 de minute. Chiar dacă cele două malluri sunt în direcţii opuse, cei de la AFI au simţit nevoia să facă mai mult decât simple panouri cu reclame. Dacă avantajul ParkLake este apropierea de parcul Titan, proprietarii AFI au amenajat în interiorul AFI Palace Cotroceni cel mai mare parc de aventuri dintr-un mall din Europa, in urma unei investitii de 200.000 de euro. 

AFI Aventurier, aşa cum a fost numit, are cea mai lungă tiroliană construită într-un centru comecial din Europa, de 110 metri lungime, cea mai mare pânză de paianjen dintr-un parc de aventură din ţară, realizată din aproximativ 1 km de coardă, cel mai înalt punct atins într-un parc de aventură, echivalent unei clădiri de nouă etaje, dar şi tiroliana şi bicicletă pe sârmă la înălţime.

AFI Aventurier cuprinde un traseu pentru adulti cu peste 25 de segmente, cu grade de dificultate diferite, dar si un traseu pentru copii. Cel mai inalt punct care poate fi atins in parcul de aventura se afla la aproape 26 de m inaltime, comparabil cu inaltimea unei cladiri de noua etaje. 

Instalatia dispune de unul dintre cele mai moderne sisteme de siguranta folosite in parcurile de aventura. Fiecare element din parc este asigurat si nu permite niciunui participant de pe traseu sa isi deschida sistemul de siguranta. 

Întrebat la câţi clienţi se aşteaptă să încerce această nouă experienţă, David Hay, directorul executiv al AFI Europe România spune că nu poate oferi un număr. 

"Nu pot să ofer cifre, dar cu siguranţă ne aşteptăm ca mulţi oameni să vină să încerce această noua experinţa şi sunt sigur ca vor fi mii şi mii, pentru ca nu ai parte această experienta în niciun alt mall şi cu siguranţă nu în Bucureşti". 

AFI Aventurier se deschide publicului pe 1 septembrie si va functiona in intervalul orar 10.00 - 23.00. Preţul pentru traseu pentru adulţi este de 50 de lei, pentru copii 25 de lei. O tură cu tiroliana costă 20 de lei, cu bicicleta 30 de lei. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO