1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Răspunsul OMV Petrom la ameninţările deputatului Iulian Iancu

OMV Petrom a transmis redacţiei #economica”# poziţia referitoare la lipsa prezenţei oficialilor ompaniei la şedinţa Comisiei parlamentare de anchetă a acztivităţii ANRE.

26 oct, 2017 | ECONOMICA.net

“Compania şi-a exprimat disponibilitatea de a răspunde oricăror întrebări ale comisiei. Hotărârea de înfiinţare a comisiei prevede posibiltitatea de a transmite în scris informaţiile solicitate. Dată fiind complexitatea discuţiilor, am optat pentru aceasta variantă astfel incât să putem furniza o imagine clară si completă”, a trabnsmis compania.

Iancu prezidează Comisia de anchetă a activităţii ANRE, care s-a întrunit azi. Petrom a fost acuzată că a manipulat iarna trecută preţul energiei oprind deliberat centrala de la Brazi pentru a beneficia de preţurile mari de pe piaţa de energie. Acuzaţie respinsă vehement de Petrom, mai ales că centrala funcţiona la jumătate din capacitate, din cauza unei avarii.

În debutul discuţiilor de azi, Iancu a lansat joi o amenintare la adresa Marianei Gheorghe, CEO al OMV Petrom, nemulţimit că va primi doar răspunusri în scris. El a afirmat ca in cazul in care nu se va prezenta personal sa raspunda intrebarilor Comisiei va trimite catre DIICOT si DNA informatiile care vor fi culese in timpul audierilor. Acesta a afirmat ca Mariana Gheorghe refuza sa se prezinte la audierile comisiei, în condiţiile în care  ar fi vorba despre informaţii pe care doar ea le deţine.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO