1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 18 º

Companii

RATB va elimina abonamentul lunar cu călătorii nelimitate. Cât mergi cu 50 de lei

Abonamentul general pentru o lună, care acum costă 50 de lei, va fi limitat la 200 de călătorii, potrivit unui comunicat al companiei. Regia spune că are nevoie de un an pentru a implementa modificarea

15 mar, 2012 | ECONOMICA.net

Regia de Transport din Bucureşti a anulat abonamentul nelimitat iar cei care vor decide să folosească în continuare abonament lunar trebuie să valideze cardul la fiecare călătorie.

“Consiliul de Administraţie al RATB a hotărât generalizarea obligativităţii validării cardului de transport în scopul obţinerii unei imagini cât mai complete asupra gradului de încărcare al mijloacelor de transport, pe linii şi intervale orare. Deşi se limitează numărul de călătorii, oferta de transport este generoasă, abonamentul general pentru o lună, valabil pe toate liniile, având un număr de 200 călătorii”, se arată într-un comunicat al RATB.

"Am luat această decizie ca să determinăm călătorul să valideze cardul, pentru că, în prezent nu se prea validează. Preţul abonamentului nu se va mări" a declarat pentru ECONOMICA.NET directorul general al RATB. "Noi am făcut această propunere către Consiliul General. Durata de implementare este de aproximativ un an",  a mai spus directorul general al RATB Viorel Popescu. El a mai spus că este foarte interesat să afle fluxul de călători în fiecare moment al unei zile.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO