Răzvan Nicolescu pleacă de la Deloitte

Răzvan Nicolescu, fost ministru al Energiei și partener Deloitte, a anunțat că părăsește casa de consultanță.
Mihai Nicuţ - lun, 26 apr. 2021, 13:13
Răzvan Nicolescu pleacă de la Deloitte

Iată mesajul lui Nicolescu de pe pagina sa de facebook:

“Dupa 75 de luni de minunata experienta profesionala in cadrul Deloitte (cea mai mare firma de servicii profesionale din lume) am ales sa urmez alte provocari in cariera profesionala.

Mi-am pus cunostiintele si experienta la dispozitia Uniunii Europene, sprijinind incercarea acesteia de a deveni un jucator global in domeniul inovarii, digitalizarii si al luptei impotriva schimbarilor climatice.

Imi propun, de asemenea, sa ajut firme romanesti si antreprenori locali sa se transforme si sa beneficieze de tranzitia energetica.

Vreau sa fac din Asociatia pentru Energie Curata si lupta impotriva Schimbarilor Climatice una dintre cele mai cunoscute si eficiente la nivel national si regional.

Las in urma mea la Deloitte cea mai buna echipa de consultanta pe zona de energie si resurse din Romania, o echipa condusa de colegul si prietenul meu Sorin Elisei. Sunt convins ca vor avea in continuare succesul pe care il merita.

In ceea de ma priveste : it is time for action!”

Răzvan Nicolescu a fost numit membru în Consiliul de Supraveghere al Petrom, din partea statului. În paralel, pe lângă Asociatia pentru Energie Curata si lupta impotriva Schimbarilor Climatice, pe care a fondat-o, a mai fost numit ambassador UE pentru Climă.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Un nou focar de gripă aviară a apărut în nordul Italiei
Un nou focar de gripă aviară a apărut în nordul Italiei
Italia a raportat un focar de gripă aviară înalt patogenă H5N8 într-o fermă comercială de curcani pentru îngrăşat, ...
CNSU a actualizat lista statelor și teritoriilor în funcție de riscul epidemiologic. Belgia, Austria și Grecia au intrat în zona roșie
CNSU a actualizat lista statelor și teritoriilor în funcție de riscul epidemiologic. Belgia, Austria și Grecia au intrat ...
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat, printr-o hotărâre, actualizarea listei ţărilor în ...
Julius Meinl renunță la celebrul său logo, care este considerat ca fiind rasist
Julius Meinl renunță la celebrul său logo, care este considerat ca fiind rasist
Julius Meinl, celebra companie furnizoare de cafea şi ceai premium cu sediul central în capitala austriacă, a anunţat ...