1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 23 º

Companii

RCS&RDS a oprit furnizarea de energie către Universitatea Naţională de Apărare. Instituţia revine la Enel

RCS&RDS nu a mai prelungit contractul de furnizare de energie electrică cu Universitatea Naţională de Apărare Carol I, iar instituţia a fost preluată de Enel, în regim de ultimă instanţă.

05 ian, 2018 | ECONOMICA.net

Informaţia apare într-o informare a ANRE "privind îndeplinirea condițiilor de preluare de către furnizorul de ultimă instanţă Enel Energie Muntenia S.A. a locurilor de consum aparținând Universității Naţionale de Apărare Carol I din zona de activitate a operatorului de distribuţie concesionar E-Distribuție Muntenia S.A".

RCS&RDS nu a mai prelungit contractul de furnizare a energie electrică, instituţia nu a găsit să cumpere curent din altă parte şi, potrivit legii, a fost preluată de furnizorul de ultimă instanţă din zonă, în acest caz Enel. Informarea vorbeşte despre "încetarea la termen a acordului cadru de furnizare a energiei electrice încheiat cu furnizorul RCS&RDS SA şi imposibilității de a încheia un nou contract până la data de 31.12.2017, faptul că la procedura de licitație deschisă privind achiziția de energie electrică iniţiată în SEAP nu a fost depusă nico ofertă".

"În concluzie, începând cu data de 01.01.2018 şi până la data trecerii locurilor de consum preluate, în condiţiile legii şi ale reglementărilor în vigoare, la un furnizor concurenţial, furnizarea de energie electrică şi facturarea consumului de energie electrică pentru aceste locuri de consum vor fi asigurate de către societatea Enel Energie Muntenia S.A. în calitate de furnizor de ultimă instant", se arată în informarea ANRE.

RCS&RDS, companie activă şi pe piaţa de energie electrică, şi-a schimbat strategia, şi renunţă treptat la consumatorii comerciali, ca urmare a pierderilor pe care le-a avut anuul trecut. Mai multe detalii puteţi citi mai jos:

RCS&RDS devine un furnizor tot mai mic de curent, dar cu tot mai mulţi clienţi. Numărul de consumatori casnici explodează

Universitatea Naţională de Apărare Carol I este instituţie militară de învăţământ superior acreditată, subordonată Ministrului Apărării Naţionale. Universitatea organizează şi desfăşoară programe de studii universitare de licenţă, de master, de doctorat şi studii postuniversitare.

Obiectivele Universităţii Naţionale de Apărare sunt: formarea, specializarea şi perfecţionarea la nivel universitar şi postuniversitar a comandanţilor, ofiţerilor de stat major şi experţilor militari şi civili în domeniul „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, cercetarea ştiinţifică în domeniul antemenţionat, dar şi perfecţionarea profesională a personalului din Ministerul Apărării Naţionale, din sistemul securităţii şi apărării naţionale, din alte instituţii şi organizaţii publice, din ţară şi din străinătate.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO