1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

Companii

RCS&RDS face angajări. Iată oferta de muncă

Printre posturile pentru care RCS&RDS face angajări în această perioadă se numără cele de inginer NMC, operator colectare debite, administrator baze de date, java web developer. Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă la RCS&RDS, dar şi ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

13 ian, 2017 | ECONOMICA.net

Oferta de muncă disponibilă la RCS&RDS

RCS&RDS angajează pe postul de inginer NMC.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe temeinice despre echipamentele folosite în reţeaua telecom, cunoştinţe bune despre sistemele de operare şi arhitectura reţelelor de calculatoare; cunoştinţe teoretice despre SDH şi DWDM; cunoştinţe bune de engleză, are spirit de echipă şi e dispus să lucreze în ture.

Mai multe informaţii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de operator colectare debite.
Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de negociere, putere de convingere, foarte bune abilităţi de comunicare interpersonală, e atent la detalii, are foarte bune abilităţi de organizare şi prioritizare a activităţilor, dar şi a timpului de lucru. E, de asemenea, orientat către rezultate, are bune abilităţi de lucru la PC şi atitudine pozitivă. 

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de administrator baze de date.
Candidatul potrivit pentru acest post e student în an terminal sau a absolvit studii superioare, are cunoştinţe solide despre administrarea serverelor de baze de date: MSSQL, MySQL, are experienţă în back-up, replicare date; spirit de echipă şi cunoştinţe de engleză.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de java web developer.
Candidatul potrivit pentru acest post are are experienţă de lucru cu MS SQL Server şi MySQL; J2EE,Tomcat, JDBC, JavaScript; Netbeans, Eclipse, are cunoştinţe elementare de Linux şi solide abilităţi de comunicare.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO