1EUR = 4.7808 RON | Bucureşti 6 º

Companii

RCS&RDS face angajări în ţară. Te califici dacă ai minimum studii medii

RCS&RDS face angajări la Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Sibiu, Constanţa, în această perioadă. ECONOMICA.NET vă prezintă lista locurilor de muncă disponibile şi profilurile căutate de angajatori. 

06 feb, 2015 | ECONOMICA.net

RCS&RDS angajează agenţi telesales la Cluj şi Bucureşti.

Candidatul ideal pentru acest post are minimum un an experienţă în vânzări sau activităţi care presupun interacţiune cu clienţii; este o persoană dinamică, orientată către client, cu bune abilităţi de comunicare, negociere şi vânzare. Trebuie să fi absolvit studii superioare, să ştii să operezi în Office, să poţi să lucrezi eficient în condiţii de stres, ca să fii eligibil pentru acest post.
Până pe 26 februarie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

RCS&RDS angajează un alpinist utilitar la Sibiu.
Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii medii cu profil tehnic (liceu sau şcoală profesională), are permis de conducere categoria B, are cel puţin doi ani experienţă în construcţii telecomunicaţii mobile. De asemenea, a urmat un curs autorizat de alpinist utiliar şi e dispus la deplasări. 
Informaţii suplimentare, aici.

RCS&RDS angajează gestionari la Bucureşti şi Constanţa.
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti absolvent de studii medii; ai mai lucrat într-un post similar; ai excelente abilităţi de comunicare; ai bune abilităţi de organizare şi eşti atent la detalii. Candidatul potrivit pentru acest post este rezistent la stres, are spirit de echipă, ştie să lucreze în Office, e dispus la muncă în ture.
Detalii, aici.
22 februarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru poziţiile deschise la RCS&RDS.

RCS&RDS angajează operatori call center în Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea.
Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare şi prezentare; are foarte bună atenţie distributivă, are atitudine proactivă şi este orientat către client; ştie să lucreze cu PC-ul, e rezistent în situaţii dificile.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc limba italiană sau spaniolă.
Până pe 21 februarie se primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante la RCS RDS. Informaţii suplimentare, aici.

RCS&RDS angajează trei dezvoltatori aplicaţii pe mobil în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post cunoaşte tehnicile OOP şi design patterns; are experienţă şi cunoştinţe în utilizarea web-service-urilor, XML; are cunoştinţe de programare în limbajul Java; înţelege situaţiile specifice dezvoltării aplicaţiilor pentru dispozitive mobile (UI, stocare, workflow) şi are experienţă în dezvoltare software.
Până pe 6 martie se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

RCS&RDS angajează un supervizor call center în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare, ai experienţă într-un post similar sau în coordonarea unei echipe; ai abilităţi excelente de comunicare, de identificare şi rezolvare probleme; eşti proactiv, perseverent, rezistent la muncă în condiţii de stres şi ştii să lucrezi în Office.
1 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO