1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 18 º

Imobiliare

Re/max Action şi Marco Polo CEE vor prezenta şi vor vinde proiectul Aqua City, cu 5.000 de locuitori la finalizare, amplasat langă Lacul Morii

RE/MAX Action si Marco Polo CEE vor colabora pentru comunicarea, vânzarea și integrarea în viața comunității din cartierele Giulești si Crângași a proiectului rezidențial Aqua City, care va avea, la finalizare 5.000 de locuitori și va acoperi o suprafață de 75.000 mp de teren.

22 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Aqua City va fi format din 4 imobile cu un regim de înalțime S+P+7/10/11 etaje, alături de multiple zone de spații verzi. Proiectul imobiliar va beneficia de un centru SPA, o sală de fitness și kinetoterapie, un centru comercial, spatii comerciale cu diverse funcțiuni, rasteluri pentru biciclete, stații de încărcare pentru vehicule electrice, locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis și mini-fotbal și un spațiu co-working.

Dezvoltatorul proiectului imobiliar Aqua City, Ad Astra Partners, controlat de o firmă înregistrată în Cipru, alături de două firme din Spania, respectiv Emiratele Arabe Unite, este la al doilea proiect de mare anvergură după Cartierul Solar, primul cartier rezidențial cu energie verde din Romania.

Echipa reunește specialiști proprii care vor gestiona un proiect de peste 2.000 de apartamente și peste 200.000 mp construiți pe o suprafață a terenului de peste 7 hectare.

Împreună cu RE/MAX Action și Marco Polo punem bazele unui parteneriat solid și de durată, care va aduce laolaltă 2 echipe de profesioniști ce vor lucra împreună pentru un scop comun – crearea unei comunități dinamice care să trăiască într-un cartier modern, contribuind la regenerarea unei zone istorice din București”, a declarat Adrian Rus directorul de marketing și vânzări al Aqua City.

Proiectul este situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, cu acces direct din Calea Giulești.

RE/MAX Action este agenția care folosește modelul american de business și face parte din Re/MAX România, la rândul ei, parte a liderului mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 600 de membri. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari. 

Marco Polo CEE este parte a grupului Marco Polo Performance, fiind fondată de către o echipă cu experiență în domenii precum FMCG, servicii de consultanță și training. Consultanții Marco Polo CEE au peste 20 de ani de experiență în roluri strategice și  executive, fiind implicați direct în transformări de afaceri și cultură organizațională.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO