1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Imobiliare

RE/MAX s-a extins în Republica Moldova, cu o primă franciză în Chişinău

Franciza imobiliară RE/MAX s-a extins în Republica Moldova, unde a semnat deja primul contract de franciză şi a deschis RE/MAX Invest, în Chișinău. Până la finele acestui an, managementul RE/MAX Moldova își propune deschiderea a minimum cinci birouri și atragerea a circa 50 de agenți imobiliari.


20 mai, 2020 | ECONOMICA.net

Operațiunile RE/MAX Moldova vor fi controlate de o echipă locală de profesioniști, care va colabora cu cea din România. Master franciza RE/MAX Moldova este deținută de Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România, și Alexei Curti.

„Standardele segmentului de consultanță imobiliară în Republica Moldova nu sunt tocmai eficiente, iar percepția clienților asupra agentului imobiliar este una preponderent negativă. Însă tocmai acestea sunt motivele deschiderii RE/MAX Moldova și, totodată, provocarea pe care ne-o asumăm - de a spori calitatea serviciilor de consultanță imobiliară și de a crește sănătos piața imobiliară locală, prin intermediul unor profesioniști formați sub umbrela RE/MAX”, a declarat Răzvan Cuc, Co-Președintele RE/MAX Moldova & Președinte RE/MAX România.  

Primul obiectiv vizat pe termen lung de către managementul RE/MAX Moldova este schimbarea percepției clienților asupra agenților imobiliari, prin formarea unor consultanți imobiliari profesioniști. 

„Există pe plan local mai multe companii ce dețin diferite procente din cota de piață și care încearcă să implementeze constant modele eficiente aduse din exteriorul țării, însă noi aducem un sistem testat timp de 47 de ani. Brandul RE/MAX va face istorie pe piața imobiliară din Republica Moldova și ne bucura faptul că avem deja susținerea multor profesioniști din domeniu”, a declarat Alexei Curti, Co-Președinte RE/MAX Moldova.

Deși RE/MAX a demarat operațiunile de intrare pe piața Republicii Moldova la începutul anului curent -  - până în prezent echipa a semnat deja primul contract de franciză cu un birou – RE/MAX Invest din Chișinău, sub conducerea broker/owner-ului Adrian Țurcanu. Pentru anul acesta, RE/MAX Moldova vizează deschiderea a minimum cinci birouri și atingerea unui număr de 50 de membri.

Potrivit reprezentanților RE/MAX, deși piața imobiliară din Republica Moldova se află într-un stadiu de formare, aceasta înregistrează o evoluție constantă. Drept dovadă, la nivelul lui 2019, piața a atins un record absolut - o creștere cu 40% a volumului tranzacțiilor față de anul precedent.

Poziția primăriei de a nu mai elibera autorizații de construcții, creșterea accesibilității achiziției unei locuințe, creditele ipotecare mai flexibile, dar și investițiile străine, sunt printre motivele enumerate de specialiști pentru a explica tendința de creștere.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO