1EUR = 4.7582 RON | Bucureşti 27 º

News

Recomandările Erste de investiţii: Doar Fondul Proprietatea în Top 10 Europa Centrală şi de Est

„Acumulează" acţiunile Fondului Proprietatea (FP) este recomandarea analiştilor de la Erste Group Research, potrivit raportului primit la redacţia ECONOMICA.NET. FP este singura acţiune de la Bursa din Bucureşti care a intrat în topul celor mai bune 10 plasamante la bursele din Europa Centrală şi de Est (inlcusiv Turcia).

05 iun, 2013 | | ECONOMICA.net

Preţul ţintă estimat de analiştii Erste  Group Research pentru acţiunile Fondului Proprietatea (FP) este de 0,65 lei / titlu, mai mic decât cel al analiştilor de la SSIF Broker Cluj Napoca (0.75).

„Programul de răscumpărare a 7,9% din propriile acţiuni este principalul motor al evoluţiei FP pe termen scurt şi mediu. Programul este instrumentul principal prin care administgratorul Franklin Tempelton vrea să reducă discount- ul (diferenţa dintre preţul de piaţă al acţiuni FP şi valoarea de piaţă unitară a portofoliului fondului)", se spune în raportul Erste Research Group.

Analiştii Erste (inclusiv echipa de la BCR)  mai au opinii favorabile şi despre Petrom, Transgaz, Banca Transilvania, Transelectrica şi Biofarm, chiar dacă  acestea nu sunt incluse în topul celor mai atractive 10 acţiuni central şi est europene.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO