1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Record de viteză în retail. Profi a deschis de la începutul anului peste 100 de magazine

Profi Rom Food, compania care operează lanţul de magazine Profi, a deschis de la începutul anului peste 100 de magazine, un record atât pentru societate , cât şi pentru piaţă. 

04 noi, 2016 | ECONOMICA.net

Profi a deschis astăzi, 4 noiembrie,  două magazine sub brandul Loco şi un Profi City ajungând astfel la 104 unităţi inaugurate de la începutul acestui an, informează un comunicat al companiei. Dintre acestea, 47 funcționează în format Loco (magazine special create pentru mediul rural), 29 în format Standard şi 28 în format City.

De asemenea, retailerul deţinut de fondul polonez de investiţii Enterprise Investors se apropie vertiginos de pragul de 500 de unităţi la care vor ajunge, conform planurilor companiei, în luna decembrie a acestui an.

Anul trecut, spre exemplu, retailerul a ajuns la 367 de magazine după ce au deschis 93 de unităţi. Ultima inaugurare a anului trecut a avut loc  pe 17 decembrie. 

Cele trei noi magazine au fost deschise la Iara din Judeţul Cluj (format Loco, 310 metro pătraţi) Băneasa judeţul Giurgiu (Loco, suprafaţă de 400 de metri pătraţi) și Codlea (format City, suprafaţă 381,77 mp).

Prin cele 471 de magazine ale sale, prezente în 234 de localități, și cu aproape 11.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO