1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Reducerea accizei la motorină pentru fermieri: Procedura de accesare a schemei de ajutor de stat a fost aprobată

Procedura de accesare a schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată de fermieri în agricultură a fost aprobată, a anunţat, joi, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale anunţă (MADR).

16 iul, 2015 | Agerpres

Potrivit unui comunicat al instituţiei, Ordinul ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nr. 1727/2015 pentru aprobarea procedurilor specifice de implementare şi control, precum şi formularistica necesară aplicării schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, a fost publicat în Monitorul Oficial al României - Partea I nr. 524/14.07.2015 şi în Monitorul Oficial al României - Partea I nr. 524 bis/14.07.2015.

MADR reaminteşte că rata accizei reduse la motorina utilizată de fermieri în agricultură reprezintă echivalentul în lei a cuantumului de 21 euro/1000 litri, iar diferenţa dintre rata accizei standard şi rata accizei reduse se acordă ca ajutor de stat sub formă de rambursare, scrie Agerpres.

'Subvenţionarea accizei pentru motorina utilizată în agricultură reprezintă o prioritate pentru Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în vederea reducerii costurilor de producţie', se menţionează în comunicat.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO