1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Reduceri de peste 70% într-un mall bucureştean. De astăzi

Marile centre comerciale sunt pe ultima sută de metri cu lichidările de stoc. În unele magazine colecţiile de primăvară sunt deja pe rafturi aşa că la articolele vestimentare de toamnă-iarnă reducerile depăşesc 70%.

29 ian, 2013 | ECONOMICA.net

Începînd de astăzi şi până pe 31 ianuarie, centrul comercial Afi Palace Cotroceni organizează campania "Mega Lichidare de Stoc"  prin care majoritatea magazinelor din mall oferă reduceri de peste 70% la articolele din colecţia de toamnă-iarnă. Printre magazinele participante la campanie se numără  Otter, Aldo, Benvenuti,Champion, Springfield, Kenvelo, Lee Cooper, Noriel, , Real Hypermarket,  Jolidon, Moa, Nissa, Picioru' Gras, Bata, Hush Puppies, Pure Health& Fitness, Ecco, Il Passo, Staccato, Clarks, Optiplaza, Shoe Art, Guy Laroche, I.D. Sarrieri sau Karen Millen.

Acesta nu este însă singurul mall bucureştean unde magazinele au tăiat din preţuri pentru a scăpa de stocuri. Reduceri sunt şi la unele magazine din Plaza România, Bucureşti Mall, sau Băneasa Shopping City unde campania de reduceri dureazăm până pe 24 februarie, în limita stocurilor disponibile.

Potrivit legii, perioada de soldare începe pe 15 ianuarie şi se finalizează pe 15 aprilie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO