Reff & Asociaţii a asistat anul trecut tranzacţii de 1,3 miliarde euro, în creştere cu 30%

Reff & Asociaţii a asistat anul trecut clienţii la tranzacţii care au totalizat 1,3 miliarde de euro, în creştere cu 30% faţă de 2011, cele mai active domenii fiind fuziunile-achiziţiile, imobiliar, bancar, pieţe de capital, energie şi concurenţă.
Economica.net - mar, 12 mart. 2013, 20:25
Reff & Asociaţii a asistat anul trecut tranzacţii de 1,3 miliarde euro, în creştere cu 30%

Cifra de afaceri a companiei a crescut anul precedent cu 20%, la circa 3,2 milioane de euro.

Compania a fost implicată în tranzacţii de fuziuni şi achiziţii în valoare totată de 800 de milioane de euro. Dintre acestea, o tranzacţie din domeniul imobiliar a fost de 80 de milioane de euro, respectiv preluarea complexului de birouri Business City Center (Timişoara) de la omul de afaceri Ovidiu Şandor de către fondul de investiţii New Europe Property Investments, pentru care Reff & Asociaţii a oferit asistenţă juridică cumpărătorului.

Reff & Asociaţii a acordat, de asemenea, asistenţă juridică în vederea achiziţionării pachetului majoritar de acţiuni al companiei româneşti GlassCorp de către Trakya Investment din Turcia. Echipa de avocaţi a acordat asistenţă cumpărătorului pe parcursul întregului proces de due diligence, cât şi în pregătirea şi negocierea contractului, tranzacţie de circa 55 de milioane de euro.

De asemenea, societatea de avocatură a asistat Rosequeens Properties la preluarea Liberty Center Mall.

Printre mandatele din domeniul energiei se numără asistenţă juridică exclusivă acordată de Reff & Asociaţii companiei portugheze EDP Renewables, în vederea restructurării operaţiunilor din România şi alinierii la reglementările existente. Valoarea proiectului s-a ridicat la 80 de milioane de euro. Un alt mandat este asistenţa juridică acordată companiei ungare Magyar Villamos Muvek (MVM) pe parcursul analizei due diligence în vederea dezvoltării unui parc cu 16 micro-hidrocentrale în Transilvania. Valoarea proiectului a fost de 10 milioane de euro.

Cea mai recentă tranzacţie este preluarea complexului de birouri The Lakeview de către New Europe Property Investments, cu o valoare totală de 61,7 milioane de euro.

Reff & Asociaţii are un portofoliu important şi în domeniul serviciilor financiare, volumul contractelor asistate în cursul anului trecut ridicându-se la aproape 440 milioane de euro.

Firma este membră Deloitte Legal, o reţea de societăţi de avocaţi care colaborează cu compania de consultanţă şi audit Deloitte la nivel global.

Te-ar mai putea interesa și
Moscova a promis juntei militare din Mali că va continua să o sprijine, furnizându-i ajutor militar, cereale și petrol
Moscova a promis juntei militare din Mali că va continua să o sprijine, furnizându-i ajutor militar, cereale și petrol
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a criticat vineri ''mentalitatea colonială'' a Franţei şi a Uniunii Europene în Mali, declaraţie dată în timpul vizitei efectuate la Moscova de omologul......
E-Car Concept by NewCar4Future, primul prototip al unul vehicul electric românesc, prezentat astăzi la Cluj – VIDEO
E-Car Concept by NewCar4Future, primul prototip al unul vehicul electric românesc, prezentat astăzi la Cluj – VIDEO
La Innowave Summit 2022 din Cluj-Napoca a fost prezentat astăzi conceptul unui automobil electric dezvoltat în România.
BNR avertizează că sistarea sprijinului guvernamental, costurile energiei și nevoia de tehnologizare a firmelor ar putea duce la falimente și restructurări
BNR avertizează că sistarea sprijinului guvernamental, costurile energiei și nevoia de tehnologizare a firmelor ar putea ...
Pe orizontul mai îndepărtat de timp rămân incertitudini asociate capacităţii unor firme de a se menţine viabile odată ...
Gazprom taie începând de mâine furnizarea de gaze naturale către Finlanda
Gazprom taie începând de mâine furnizarea de gaze naturale către Finlanda
Compania de stat rusă Gazprom a anunţat vineri că sistează începând de sâmbătă furnizarea de gaze către Finlanda, ...