1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

Companii

"Regina Maria" a achiziţionat Someşan - cel mai mare centru medical privat din Baia Mare

Reţeaua de sănătate Regina Maria a finalizat achiziţia celui mai mare centru medical privat din Baia Mare, Clinica Someşan, informează compania într-un comunicat remis luni. 

12 aug, 2019 | Agerpres

Prin acest pas, reţeaua a devenit furnizor de servicii medicale în judeţul Maramureş, al 19-lea judeţ în care Regina Maria deţine locaţii proprii.

Clinica Someşan a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei. Echipa centrului medical numără peste 200 de angajaţi şi colaboratori. Clinica Someşan a fost inaugurată în 2013 şi a ajuns cea mai mare companie de sănătate din zona oraşului Baia Mare. Centrul medical oferă servicii integrate, cuprinzând ambulatoriu, imagistică, laborator şi spitalizare. Pe o suprafaţă de 3.000 metri pătraţi organizată pe şase niveluri, clinica găzduieşte 20 cabinete în ambulatoriu, 26 de paturi în regim de spitalizare de zi şi continuă, laboratorul de analize medicale şi departamentul de imagistică.

Serviciile medicale disponibile în cadrul ambulatoriului clinicii şi al secţiilor din spital acoperă specialităţile gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, pneumologie, cardiologie, urologie, dermatologie, endocrinologie, hematologie, nefrologie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, psihologie şi psihiatrie, reumatologie, stomatologie şi chirurgie (generală, pediatrică, plastică, toracică şi vasculară), se precizează în comunicatul remis de Regina Maria. Departamentul de imagistică al centrului medical este dotat cu RMN, CT, DEXA, RX, mamograf şi ecograf. Tehnologia utilizată este digitală, de mare performanţă, permiţând manipulări complexe ale aparatelor, cu impact direct asupra acurateţei diagnosticelor.

În această tranzacţie, Regina Maria a fost asistată de o echipă de avocaţi de la casa de avocatură RTPR Allen&Overy şi de Ernst&Young pentru aspecte financiare. Asociaţii Clinicii Someşan au fost asistaţi în tranzacţie de BrinkThink Management pentru aspecte financiare şi strategice, iar pentru aspecte de ordin juridic de casa de avocatură Petrea & Asociaţii.

Reţeaua Regina Maria este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate şi a integrat cu succes peste 30 de business-uri, ajungând în acest moment la o prezenţă naţională în 19 judeţe. Expansiunea reţelei de sănătate urmează o amplă strategie de leadership în calitatea actului medical şi siguranţa pacienţilor, cu investiţii continue în atingerea şi menţinerea unui standard de excelenţă în serviciile medicale, se precizează în comunicatul remis de Regina Maria.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO