Renault a deschis comenzile pentru noile Clio și Arkana în România

Divizia grupului Renault din România a anunțat că a deschis cataloagele de comenzi pentru noile interpretări ale modelelor Clio și Arkana.
Robert Stan - joi, 20 iul. 2023, 22:04
Renault a deschis comenzile pentru noile Clio și Arkana în România

În privința noului Clio, în speță a unui facelift al generației existente, cei de la Renault au decis să pună pe piață o gamă simplificată din care nu lipsește, surprinzător în clasa B, motorizarea diesel.

Astfel, Renault Clio facelift poate fi comandat din iulie 2023 în trei versiuni de echipare: Evolution, Techno și Esprit Alpine, primele livrări fiind programate pentru luna septembrie.

Modificările de design cele mai vizibile se află în partea frontală, acolo unde logo-ul iese mai mult în evidență, semnătura luminoasă a fost complet schimbată, iar liniile sale sunt mai accentuate și exacte, oferindu-i un aspect mai sportiv. Sunt modificări și la nivelul tehnologiei prezentă al bord. Toate versiunile sunt livarate acum cu un cluster digital, iar viața la bord a fost îmbunătățită cu un habitaclu mai primitor și mai confortabil.

În privința grupurilor motopropulsoare Renault a ales să întâmpine orice dorință a clienților, aceștia putând opta pentru mild hibrid, bi-fuel (benzină și GPL), benzină sau motorină. Una dintre principalele noutăți ale Clio facelift este sistemul full hybrid E-Tech de 145 CP.

Echiparea de bază, Evolution, poate fi comandată cu minimum 14.300 de euro, iar primul motor în gamă este SCe 65 CP. Pentru pretențioși, la capătul celălalt al scalei prețurilor se află echiparea Esprit Alpine care subliniază și mai mult caracterul sportiv. Prețul minim pentru versiunea de top a Renault Clio este de 20.400 de euro, însă dacă acestei echipări îi este asociat sistemul full hybrid prețul de catalog poate urca la 24.700 de euro.

Cealaltă noutate Renault care poate fi comandată în România este Arkana facelift, SUV care poate fi comandat în trei versiuni de echipare (Evolution, Techno și Esprit Alpine) și trei sisteme de propulsie – E-Tech full hybrid de 145 CP și mild hybrid benzină 140 CP și 160 CP.

Cel mai accesibil Renault Arkana – Evolution, 140 EDC mild hybrid – poate fi comandat cu 26.250 de euro, în timp ce versiunea de top, Esprit Alpine, cu sistemul E-Tech full hybrid 145, costă minimum 33.250 de euro.

Citește și:
– Renault Rafale intră pe piață cu noul limbaj vizual al mărcii și alura unui atlet
– Renault a prezentat o reinterpretare a modelului Clio care include o gamă variată de sisteme de propulsie

Te-ar mai putea interesa și
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
Boom-ul energiei regenerabile riscă să prejudicieze o parte dintre cele mai bune terenuri arabile din America, în state cu cele mai mari randamente la culturile agricole, precum Indiana, Illinois......
Turcia îl sprijină pe Rutte pentru funcţia de secretar general al NATO – presă
Turcia îl sprijină pe Rutte pentru funcţia de secretar general al NATO – presă
Turcia a decis să sprijine candidatura prim-ministrului olandez în exerciţiu, Mark Rutte, la funcţia de secretar general ...
Borrell cere „să nu se deschidă cutia Pandorei a noilor războaie”
Borrell cere „să nu se deschidă cutia Pandorei a noilor războaie”
Înaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene (UE), Josep Borrell, a cerut duminică "să nu se deschidă ...
NN România a plătit 25 de milioane de euro către clienții ING Bank România în ultimii 10 ani, în baza parteneriatului de bancassurance încheiat între cele două entități pentru un milion de clienți
NN România a plătit 25 de milioane de euro către clienții ING Bank România în ultimii 10 ani, în baza parteneriatului ...
NN România și ING Bank România au susținut peste un milion de clienți să beneficieze de protecție financiară prin ...