Renault face angajări masive în România. Caută peste 500 de ingineri

Grupul Renault, care are 17.000 de angajaţi în România, scoate la concurs peste 500 de posturi, în Bucureşti, Titu sau Mioveni, iar pentru a avea şanse de angajare, solicitanţii trebuie să aibă o experienţă de minimum doi ani în inginerie şi să cunoască cel puţin o limbă de circulaţie internaţională, anunţă compania într-un comunicat.
Economica.net - vin, 25 mart. 2016, 09:36
Renault face angajări masive în România. Caută peste 500 de ingineri

Grupul Renault participă, pentru al nouălea an consecutiv, la cel mai mare târg de carieră din România, Angajatori de top, organizat, joi şi vineri, în Capitală, unde recrutează peste 500 de specialişti pentru activităţile de inginerie, servicii sau fabricaţie.

Cele mai multe angajări, peste 300, se vor face în cadrul centrului de inginerie al francezilor, al doilea cel mai mare din grup, după cel din Franţa. Candidaţii trebuie să aibă o experienţă de cel puţin doi ani în domeniul auto sau conex.

Alte 200 de posturi sunt disponibile în echipele de supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă, unde studiile superioare tehnice sau economice sunt obligatorii.

Pentru activitatea de fabricaţie vehicule, la uzina de la Mioveni, compania caută automatişti şi analişti calitate. Cei interesaţi trebuie să fie absolvenţi de studii tehnice, în domeniul automatică şi să aibă experienţă în procesele de automatizare şi în materie de calitate.

Producătorul scoate la concurs şi posturi în echipele activităţilor financiar şi achiziţii. Pentru acestea, sunt necesare studii tehnice şi economice, competenţe de calcul, analiză şi sinteză, dar şi aptitudini de negociere.

Candidaţii pentru cele peste 500 de posturi trebuie să cunoască cel puţin o limbă de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană), să aibă cunoştinţe avansate de MS Office, se arată în comunicatul de presă citat.

În plus, producătorul de maşini pune la dispoziţia studenţilor din anii terminali şi masteranzilor care îşi doresc să facă practică în cadrul companiei 100 de locuri.

În ultimii 13 ani, peste 1.500 de studenţi şi masteranzi din ţară s-au familiarizat cu domeniul auto în cadrul Renault România, iar 33% dintre aceştia au şi fost angajaţi în urma stagiilor.

Români aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aştetaţi, pe 25 si 26 martie, la Sala Palatului din Bucureşti.

La eveniment şi-au confirmat prezenţa peste 100 de companii care oferă mai mult de 5.000 de locuri de muncă în domenii precum IT, financiar-bancar, consultantă şi audit.

Totodată, firmele au pregătit şi o serie de evenimente unde vor fi prezentate ultimele noutăţi în diferite domenii de activitate.

Mai mult, cei interesaţi pot învăţa şi cum să facă faţă unui interviu dificil sau cum să-şi formuleze CV-ul.

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în ...
DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o......
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator –  studiu Confederaţia Turistică Elenă
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator – studiu Confederaţia Turistică ...
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată ...
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
Agenţia de rating S&P Global a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României ...
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor occidentale neprietenoase”
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor ...
Ministerul rus al Educaţiei a introdus golful la orele de educaţie fizică în licee, decizie criticată de Partidul Comunist ...