Renault face angajări masive în România. Caută peste 500 de ingineri

Grupul Renault, care are 17.000 de angajaţi în România, scoate la concurs peste 500 de posturi, în Bucureşti, Titu sau Mioveni, iar pentru a avea şanse de angajare, solicitanţii trebuie să aibă o experienţă de minimum doi ani în inginerie şi să cunoască cel puţin o limbă de circulaţie internaţională, anunţă compania într-un comunicat.
Economica.net - vin, 25 mart. 2016, 09:36
Renault face angajări masive în România. Caută peste 500 de ingineri

Grupul Renault participă, pentru al nouălea an consecutiv, la cel mai mare târg de carieră din România, Angajatori de top, organizat, joi şi vineri, în Capitală, unde recrutează peste 500 de specialişti pentru activităţile de inginerie, servicii sau fabricaţie.

Cele mai multe angajări, peste 300, se vor face în cadrul centrului de inginerie al francezilor, al doilea cel mai mare din grup, după cel din Franţa. Candidaţii trebuie să aibă o experienţă de cel puţin doi ani în domeniul auto sau conex.

Alte 200 de posturi sunt disponibile în echipele de supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă, unde studiile superioare tehnice sau economice sunt obligatorii.

Pentru activitatea de fabricaţie vehicule, la uzina de la Mioveni, compania caută automatişti şi analişti calitate. Cei interesaţi trebuie să fie absolvenţi de studii tehnice, în domeniul automatică şi să aibă experienţă în procesele de automatizare şi în materie de calitate.

Producătorul scoate la concurs şi posturi în echipele activităţilor financiar şi achiziţii. Pentru acestea, sunt necesare studii tehnice şi economice, competenţe de calcul, analiză şi sinteză, dar şi aptitudini de negociere.

Candidaţii pentru cele peste 500 de posturi trebuie să cunoască cel puţin o limbă de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană), să aibă cunoştinţe avansate de MS Office, se arată în comunicatul de presă citat.

În plus, producătorul de maşini pune la dispoziţia studenţilor din anii terminali şi masteranzilor care îşi doresc să facă practică în cadrul companiei 100 de locuri.

În ultimii 13 ani, peste 1.500 de studenţi şi masteranzi din ţară s-au familiarizat cu domeniul auto în cadrul Renault România, iar 33% dintre aceştia au şi fost angajaţi în urma stagiilor.

Români aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aştetaţi, pe 25 si 26 martie, la Sala Palatului din Bucureşti.

La eveniment şi-au confirmat prezenţa peste 100 de companii care oferă mai mult de 5.000 de locuri de muncă în domenii precum IT, financiar-bancar, consultantă şi audit.

Totodată, firmele au pregătit şi o serie de evenimente unde vor fi prezentate ultimele noutăţi în diferite domenii de activitate.

Mai mult, cei interesaţi pot învăţa şi cum să facă faţă unui interviu dificil sau cum să-şi formuleze CV-ul.

Te-ar mai putea interesa și
Piaţa de PC-uri porneşte în forță în primul trimestru, în ciuda penuriei de cipuri și a problemelor logistice
Piaţa de PC-uri porneşte în forță în primul trimestru, în ciuda penuriei de cipuri și a problemelor logistice
Vânzările globale de computere, care includ desktop-uri, notebook-uri și stații de lucru, au crescut cu 55,2% în primul trimestru al anului, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform......
Avocatul român care s-a ocupat de tranzacția deceniului: Sunt foarte mulți bani pentru România, mai ales dinspre fonduri de investiții. Am avut și cinci tranzacții pe săptămână – Interviu
Avocatul român care s-a ocupat de tranzacția deceniului: Sunt foarte mulți bani pentru România, mai ales dinspre fonduri ...
Costin Tărăcilă, managing partner al RTPR, avocatul care a coordonat una dintre echipele care au aranjat preluarea activelor ...
Trei pacienți internați în unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeș au murit din cauza unei defecțiuni la instalația de oxigen
Trei pacienți internați în unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeș au murit din cauza unei defecțiuni la instalația ...
Momente dramatice la Spitalul Victor Babeș din Capitală! Cel puţin trei pacienţi au murit, în această seară, după ...
Senatul a votat în favoarea proiectului de lege prin care copiii mai mici de trei ani sunt scoși de la întreținere
Senatul a votat în favoarea proiectului de lege prin care copiii mai mici de trei ani sunt scoși de la întreținere
Senatul a adoptat, luni, în plen, propunerea legislativă pentru modificarea Legii privind funcţionarea asociaţiilor de ...