1EUR = 4.7600 RON | Bucureşti 22 º

News

Renault lansează în România noul SUV Kadjar. Ce preţ va avea

Renault a anunţat, miercuri, că lansează în România noul SUV Kadjar, la preţuri începând de la 18.600 de euro, TVA inclus, potrivit News.ro

16 ian, 2019 | News.ro

Noul model a fost dezvăluit în exclusivitate la Salonul Auto de la Paris, iar acum este disponibil şi în România. Lansat în 2015, Kadjar a devenit un model de bază în gama Renault, un produs pentru care au optat deja peste 450.000 de utilizatori din peste 50 de ţări.

La noul Kadjar, designerii au regândit partea frontala şi spatele modelului, atât grila faţă, cât şi bara spate având noi inserţii şi detalii cromate. O noutate importantă o reprezintă adoptarea blocurilor optice LED. Identitatea luminoasă sub forma literei „C” este evidenţiată prin încorporarea luminilor de semnalizare în farurile LED.

De asemenea, în partea din spate, indicatoarele luminoase, precum şi luminile de marşarier şi cele de ceaţă sunt încorporate în bara de protecţie. Interiorul a fost revizuit, iar noi detalii cromate subliniază conturul aeratoarelor, mânerele uşilor şi consolei. Partea centrală a tabloului de bord găzduieşte un nou ecran multimedia, iar unitatea este la acelaşi nivel cu suprafaţa tabloului de bord, potrivit companiei.

Scaunele redesenate sunt dotate cu opţiune de reglare pe lungime, care permite extinderea şezutului cu până la 6 cm. Butoanele de comandă pentru deschidere geamurilor au fost re-stilizate şi repoziţionate, fiind însoţite acum şi de un sistem de iluminare pentru utilizarea pe timp de noapte.

Noul SUV are un motor 1.3 TCe cu două versiuni de putere: TCe140 GPF ( cuplu de 240Nm la 1600 rpm) şi TCe 159 GPF ( cuplu de 260 Nm la 1750 rpm), ambele disponibile cu o cutie manuală sau cu o cutie automată cu dublu ambreiaj EDC şi o transmisie de tipul 4x2, potrivit News.ro

În gama diesel, Noul Kadjar propune două motoare echipate cu un sistem selectiv de reducere catalitică (SCR), considerat un sistem eficient de post-tratare a oxizilor de azot (NOx).

Motorul 1.5 Blue dCi 116 este disponibil cu o cutie de viteze manuală şi este echipat cu "overboost"., iar 1.7 Blue dCi 150, motorizarea diesel de top, este cuplată la o cutie de viteze manuală şi o transmisie 4x4, având o putere mai mare cu 20 CP faţă de modelul precedent.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO