1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 28 º

Extern

Renault va lansa în India, în 2015, o maşină mai ieftină de 5.000 de euro

Preşedintele grupului auto francez Renault, Carlos Ghosn, a anunţat marţi lansarea în India, în 2015, a unui autoturism la preţ redus, mai ieftin de 5.000 de euro (circa 6.750 dolari), care, ulterior, va fi comercializat şi în alte ţări emergente, informează agenţia EFE.

03 iun, 2014 | Agerpres

Acest autoturism de început de gamă va fi asamblat în India, în principal pentru piaţa locală, dar, ulterior, Renault, cu partenerul său Nissan, intenţionează să îl lanseze şi în America Latină, Rusia şi sud-estul Asiei, a explicat Ghosn într-o conferinţă privind maşina viitorului, la Automobil Club din Franţa.

Preşedintele Renault a justificat lansarea acestui nou model prin faptul că 'maşina este încă un produs foarte scump' în multe ţări în curs de dezvoltare şi prin faptul că accesul la mobilitate este unul dintre scopurile industriei auto.

Ghosn a subliniat că este 'mândru' de faptul că grupul condus de el va vinde autoturisme ieftine şi, în acest sens, a reamintit că marca Dacia a grupului Renault a înregistrat cel mai mare progres în Europa, în 2014.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO