Resseller-ul Apple pe piaţa românească a lansat noul iPhone 11: precomenzile sunt cu 15% peste cele de anul trecut

iSTYLE, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est și unicul partener Apple Premium Reseller din România, a lansat cele mai noi produse create de Apple - iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max și Apple Watch Series 5.
Lidia Neagu - vin, 27 sept. 2019, 10:16
Resseller-ul Apple pe piaţa românească a lansat noul iPhone 11: precomenzile sunt cu 15% peste cele de anul trecut

Începând din 27 septembrie, acestea pot fi achiziționate din toate magazinele iSTYLE din țară sau pot fi comandate online.

„Reacția pasionaților Apple din România demonstrează faptul că noile produse au îndeplinit toate așteptările. Pentru ca experiența să fie completă, iSTYLE a pregătit o serie de servicii personalizate cadou, aducând o valoare adăugată consumatorilor. Pentru clienții care își achiziționează în primele săptămâni unul din noile modele, se oferă transfer de date de pe dispozitivul vechi pe cel nou, setarea aplicațiilor inițiale (Mail, Apple ID) și training pentru pentru instalarea și folosirea celor mai noi aplicații din App Store,” precizează Dragoș Vrînceanu, Retail Manager iSTYLE România.

Urmând un trend similar cu cel înregistrat în anii precedenți, iSTYLE se așteaptă ca produsele să fie sold out încă din primul weekend după lansare. Mai mult, în acest an, comparativ cu 2018, numărul precomenzilor a crescut cu 15%, aproximativ 85% dintre acestea îndreptându-se către iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.

„Anul 2019 este unul cu numeroase realizări de business pentru iSTYLE în România. Prin preluarea iCentre, în luna aprilie, am devenit unic partener comercial Apple din România cu statutul de Apple Premium Reseller. Tot anul acesta am deschis un centru de service de sine stătător, în care avem o echipă de tehnicieni specializați pentru a rezolva orice solicitare. Se știe că brand-ul este pilonul central al modelului nostru de afaceri, dar este foarte important cum reușim să gestionăm relația client-brand-preț în contextul pieței,” declară Valeriu Ion, General Manager, iSTYLE România, Bulgaria și Țările Adriatice.

Acesta nu a oferit cifre absolute în privința stocului pentru piața românească, însă a precizat că o cincime din stocul alocat a fost furnizat deja în magazine, urmând ca în perioada următoare stocul să fie realimentat.

iPhone 11 costă între 3.949 de lei şi 4.799 de lei, în funcţie de specificaţii. Dispozitivul este disponibil în şase culori, iar ecranul este LCD Liquid Retina de 6,1 inchi.

Phone 11 include un sistem de camere dublu compus din camera Grandangular 13mm (Unghi de câmp de 120 de grade. Scenă de patru ori mai mare) și o cameră Superangular 26 mm (stabilizare optică a imaginii, pixeli de focalizare 100%).

iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max  vine cu preţuri între 5.699 de lei şi 8.199 de lei, în funcţie de model, fiind disponibile şase tipuri în patru culori.

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt cele mai avansate și mai puternice smartphone-uri de la Apple. Ecranul Super Retina XDR este de 5,8 inchi sau 6,8 inchi, iar producătorul spune că are cea mai rezistentă sticlă utilizată până acum într-un smartphone.

Bateria iPhone 11 Pro rezistă cu până la 4 ore mai mult decât iPhone XS, iar cea inclusă în iPhone 11 Pro Max rezistă cu până la 5 ore mai mult decât iPhone XS Max. Încărcare rapidă cu încărcătorul de 18W inclus.

Apple Watch Series 5 dispune de un nou ecran Retina „Always-On”, care nu se stinge niciodată, și busolă integrată pentru a facilita orientarea, cu watchOS 6, care le permite utilizatorilor să își gestioneze starea generală de sănătate și fitness cu noi funcționalități precum monitorizarea ciclului menstrual, aplicația Zgomot și tendințele Activitate.

În România, urmând trendul pozitiv din fiecare an, așteptările la finalul lui 2019, în ceea ce privește cifra de afaceri, sunt de 45 milioane de euro, reprezentând o creștere de 17% față de anul precedent. Focusul este în continuare pe cele 10 magazine iSTYLE, la care se adaugă business-ul magazinul online ce a înregistrat o creștere semnificativă în acest an.

Locația de service deschisă de iSTYLE în august 2019, se află în centrul Bucureștiului, este deservită de specialiști certificati Apple și acoperă servicii precum: diagnoză, depanare, reparare sau înlocuire a produselor atât în perioada de garanție, cât și în afara acesteia.

iStyle, parte a Midis Group, este cea mai mare reţea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul şi Estul Europei. Primul magazin a fost deschis în România în 1999, iar în prezent reţeua a ajuns la zece unităţi în Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Cluj, Braşov şi Iaşi și peste 80 de angajaţi.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Război în Ucraina. Jumătate dintre români cred că  războiul e inevitabil și tot atâția vor mai multe trupe  NATO la noi în țară. Două treimi consideră că invazia ar fi ilegitimă
Război în Ucraina. Jumătate dintre români cred că războiul e inevitabil și tot atâția vor mai multe trupe NATO ...
Datele unui sondaj Avangarde care a măsurat percepţii publice asupra situaţiei din Ucraina, la comanda G4Media, arată ...
S-au stabilit amenzile pentru furnizorii de energie care nu recalculează facturile greșite. Sancțiuni moderate hotărâte în coaliția de guvernare
S-au stabilit amenzile pentru furnizorii de energie care nu recalculează facturile greșite. Sancțiuni moderate hotărâte ...
Liderii PSD, PNL şi UDMR reuniţi luni, într-o nouă şedinţă a coaliţiei în format online, au discutat pe tema Ordonanţei ...
Ungaria mai dă o lovitură pe piața auto. Cea mai mare companie auto din Rusia vrea să facă mașini electrice în țara vecină României
Ungaria mai dă o lovitură pe piața auto. Cea mai mare companie auto din Rusia vrea să facă mașini electrice în țara ...
Kamaz, cea mai mare companie rusească din domeniul auto, va dezvolta în Ungaria mașini electrice și ar putea ajunge să ...