Restart Energy – facturi mai mici la utilităţi şi furnizor de încredere pentru zeci de mii de consumatori din toată ţara

Deși au trecut deja câteva luni de la liberalizarea pieței de energie și gaze naturale, mulți români încă nu și-au ales un nou furnizor pentru casa lor. Atunci când căutăm să schimbăm furnizorul, trebuie să facem o comparație între aceștia și să îl alegem pe cel care considerăm că este opțiunea cea mai bună pentru noi și locuința noastră.
Ion Dobreanu - lun, 12 apr. 2021, 19:42
Restart Energy - facturi mai mici la utilităţi şi furnizor de încredere pentru zeci de mii de consumatori din toată ţara

Spre exemplu, există furnizori care, pe lângă prețurile competitive, oferă clientului și o serie de avantaje, cum ar fi soluționarea rapidă a oricărei probleme întâmpinate, suport permanent, consultanță în alegerea produselor sau serviciilor potrivite pentru casă sau bonusuri de fidelizare.

Restart Energy, furnizor român de pe piața liberă, înființat în Timișoara, promite cele mai mici facturi la utilități. Oferta lor pentru această primăvară se află în topul celor mai ieftine pe comparatorul de tarife ANRE și constă în 0,25 lei/kWh la energie și 0,065 lei/kWh la gaz, plus un bonus de 50 de kWh reducere din energia activă pentru fiecare recomandare către un prieten.

Restart Energy
Restart Energy

Partea și mai bună este că tot procesul de schimbare a furnizorului se desfășoară extreme de ușor, prin intermediul unui formular 100% online, scurt, intuitiv și prietenos, fără acte și deplasări consumatoare de timp. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul, iar de restul se ocupă consultanții Restart Energy.

Mai mult decât atât, Restart Energy este un furnizor axat 100% pe nevoia clientului și un alt beneficiu pe care îl oferă în relația contractuală este că se poate rezilia contractul oricând, fără a se aplica penalități.

Încă de la înființare, Restart Energy și-a dorit să le ofere românilor servicii de calitate, la preț avantajos, și cea mai plăcută experiență de furnizare. Tocmai de aceea, pe aplicația Glovo se pot achiziționa pachete de energie și gaz cu 30% mai ieftine. Totul online, comandate direct din aplicația mobilă, cu doar câteva clickuri.

Pe lângă prețurile avantajoase la energie și gaz și ofertele prezentate, Restart Energy oferă o serie de beneficii greu de refuzat:

  • suport non-stop, 24/7, prin ‘Serviciul de Urgență Restart 24h’. Echipa Restart Energy răspunde în permanență pentru orice problemă legată de distribuție;
  • pentru alt tip de solicitări, departamentul de Relații Clienți răspunde în mai puțin de 2 minute telefonic și pe chat și în mai puțin de 24 ore la orice problema venită pe email. În plus, sunt disponibili pe toate canalele online: chat website, Facebook Messenger, Whatsapp, Telverde, telefon, email;
  • transparență și flexibilitate, prin portalul online Restart, care oferă acces oricând la informații despre consumul de energie si gaz al clienților;
  • gestionarea contului de client 100% online. Se poate plăti factura online în peste 20 de modalități, inclusiv fără autentificare în cont.

Principalele aspecte pe care trebuie să le cunoști dacă vrei să schimbi furnizorul actual cu Restart Energy:

  • Nu te costă nimic. Schimbarea furnizorului este gratuită și este dreptul consumatorilor, prevăzut prin lege.
  • Durează foarte puțin. Procesul de schimbare a furnizorului se realizează 100% online, cu zero timp pierdut și zero birocrație.
  • Nu se schimbă contorul și nici operatorul rețelei de distribuție. Consumatorii vor beneficia, în continuare, de aceleași servicii de mentenanță și intervenții.
Restart Energy
Restart Energy

Despre companie

Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România.

Pe parcursul a celor 5 ani de la înființare, Restart Energy a devenit un furnizor de încredere pentru peste 35,000 de clienți casnici, 5,000 de companii, cu peste 500 de milioane kWh furnizați, ca o consecință a faptului ca este prima companie de pe piața românească ce oferă posibilitatea de schimbare a furnizorului online, fără birocrație. Concentrarea Restart Energy se mulează pe ambele segmente de piață, atât pentru clienți casnici, cât și business. Printre clienții business se numără Profi, Medlife, Alumil, Bioclinica, Valeo, Wetterbest, Cottontex etc.

Pe lângă un furnizor de încredere, orientat spre clienți, Restart Energy a fost dintotdeauna o companie orientată spre oameni. De la înființare și până acum, a desfășurat o serie de acțiuni umanitare, în domenii ca sănătatea, educația și mediul înconjurător. Printre cele mai recente proiecte de responsabilitate socială putem menționa susținerea educației online prin dotarea școlilor cu laptopuri și donarea profitului obținut în Banat către Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, pentru lupta împotriva Covid-19.

Mai multe detalii despre furnizor pe https://restartenergy.ro/.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Misavan va inaugura în februarie depozitul logistic din Parcul Industrial Miroslav din județul Iași
Misavan va inaugura în februarie depozitul logistic din Parcul Industrial Miroslav din județul Iași
Producătorul și distribuitorul ieșean de produse profesionale de curățenie și dezinfecție Misavan a anunțat miercuri ...
Sindicaliștii de la “Cartel Alfa” au făcut plângere penală la DNA împotriva Guvernului în chestiunea ordonanței de plafonare și compensare a facturilor la gaze și energie electrică. Vorbesc despre “grup infracțional organizat”
Sindicaliștii de la “Cartel Alfa” au făcut plângere penală la DNA împotriva Guvernului în chestiunea ordonanței ...
Confederația sindicală “Cartel Alfa” a sesizat DNA În legătură cu adoptarea, de către Guvern, a ordonanței de ...
Statul și-a asumat să vândă cel puțin 20% din CE Oltenia până în 2026
Statul și-a asumat să vândă cel puțin 20% din CE Oltenia până în 2026
Guvernul și-a asumat, în fața Comisiei Europene, să vândă cel puțin 20% din acțiunile deținute de statul român ...