1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

Companii

Retailer: Vânzările generate de email marketing au crescut cu 60% după implementarea unei soluţii de automatizare a proceselor de marketing

Retailerul online de fashion Answear a anunţat, marţi, că a a înregistrat o creştere de 60% a vânzărilor generate prin email marketing, în primele 6 luni de la implementarea soluţiei ExpertSender, furnizor global de servicii de automatizare a proceselor de marketing, potrivit News.ro.

08 oct, 2019 | Agerpres

Acest lucru reprezintă o creştere cu până la 4,5% din totalul vânzărilor retailerului.

"Odată ce am decis să schimbăm focusul de la a fi un business de tip customer-acquisition, la un retailer preocupat să îşi păstreze şi fidelizeze clienţii, am căutat o soluţie să construim loialitate şi să creştem numărul de achiziţii repetate", spune Raluca Radu, Country Manager Answear România.

ExpertSender este furnizor global de servicii de automatizare a proceselor de marketing pentru ecommerce şi retail şi a intrat pe piaţa din România la începutul acestui an, ca parte din strategia de extindere internaţională. Soluţia a importat date comportamentale şi tranzacţionale ale clienţilor, astfel încât să le poată trimite ulterior mesaje automate, la un anumit moment şi într-un anumit mod, News.ro.

Datele analizate variază de la obiceiurile de shopping ale clienţilor, până la frecvenţa achiziţiilor, valoarea medie a comenzii, activitatea în site, dispozitivele utilizare şi soldul punctelor din programul de loialitate al retailerului. Începând cu luna ianuarie, Answear a folosit datele obţinute în campanii personalizate, pentru a stimula achiziţiile repetate în rândul clienţilor săi. Compania estimează că, până la sfârşitul anului, vânzările din automatizarea proceselor de marketing prin email se vor dubla.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO