1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Retailerul care i-a bătut pe suedezii de la H&M la numărul de magazine deschise în 2014

Cel mai activ retailer care a deschis magazine în 2014 a fost Kenvelo Group. Gigantul suedez H&M se plasează pe locul trei, iar singurul retailer care  nu a deschis niciun magazin este grupul Inditex. 

28 feb, 2015 | ECONOMICA.net

Kenvelo Group a deschis anul trecut 16 noi magazine şi a ajuns la un total de 103, arată un raport al Colliers Romania International. Din portofoliul grupului fac parte brandurile Kenvelo, Lee Cooper, Tom Tailor şi Time Out. 

Retailerul de încălţăminte CCC a fost şi el activ şi s-a extins cu 12 noi unităţi, în timp ce suedezii de la H&M se află pe locul trei, cu opt magazine deschise.

Activi au fost şi cei de la Ecco Shoes, care au deschis cinci noi magazine, iar Koton şi C&A au deschis fiecare câte două unităţi. 

În plus, noi retaileri şi-au făcut apariţia în România şi au ales Băneasa Shopping City pentru primele magazine: Eden Park, Brooks Brothers şi Harmont & Blaine. 

Deşi în 2014 grupul Inditex nu a deschis niciun magazin, anul acesta se vor deschide trei noi centre comerciale, unde retailerul va fi prezent cu noi magazine.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO