1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Retailerul japonez Miniso a deschis primul magazin în România. Unde şi când le deschide pe următoarele două

Retailerul japonez de produse pentru casă şi accesorii Miniso, care a avut anul trecut vânzări globale de 1,8 miliarde de dolari, a deschis pe 1 septembrie primul magazin din România, în centrul comercial Veranda din Bucureşti. Compania are în plan deschiderea a 40 de magazine la nivel naţional. 

05 sep, 2018 | | ECONOMICA.net

Retailerul japonez Miniso a deschis pe 1 septembrie primul magazin din România, în centrul comercial Veranda Mall. 

A doua deschidere este programată pentru 8 septembrie, când retailerul va deschide magazinul din centrul comercial Auchan Titan, iar un al treilea magazin se va deschide în luna octombrie în Mega Mall, potivit informaţiilor ECONOMICA.NET

"Plănuiam de multă vreme să aducem Miniso în România. Este o piață de desfacere cu consumatori inteligenți care apreciază calitatea și experiența plăcută la cumpărături. În egală măsură, venirea în România reflectă și ambiția noastră de dezvoltare continuă la nivel mondial. Suntem convinși că vom avea succes, așa cum s-a întâmplat în toate țările în care ne-am extins cu rapiditate din 2013 până acum", a declarat Jake Liu, CEO Miniso România.

Sub conceptul "Love Life, Love Miniso", se plănuiește deschiderea a 40 de magazine în toată țara până în 2020. Produsele din magazinele Miniso se vor vinde cu prețuri între 10 și 99 de lei.

Produsele comercializate în magazinele Miniso se împart în șapte mari categorii: sănătate și frumusețe, produse sezoniere, cadouri, accesorii digitale, accesorii creative pentru casă, produse pentru viața de zi cu zi și ambalaje speciale. Retailerul vinde și produse cu licență ale unora dintre marile branduri mondiale, cum ar fi Marvel, Pink Panther sau We Bare Bears.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO