Retailerul polonez SMYK All for Kids ajunge la 28 de magazine în România, după ce va inaugura mâine o nouă unitate în Slobozia

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, anunță că își extinde rețeaua națională cu un nou magazin în Slobozia și ajunge astfel la 28 unități în România.
Ion Dobreanu - mar, 30 mai 2023, 17:16
Retailerul polonez SMYK All for Kids ajunge la 28 de magazine în România, după ce va inaugura mâine o nouă unitate în Slobozia

Noua unitate SMYK va fi deschisă pe 31 mai, în Slobozia Value Center (Șoseaua București-Contanța nr. 3K), unde ocupă o suprafață de 360 mp. Prin deschiderea unui nou magazin, SMYK All for Kids își consolidează poziția în zona de sud-est a țării, unde retailerul polonez are în prezent trei magazine, în Constanța, Brăila și Galați.

Mgazinul va fi deservit de o echipă de șase angajați pregătiți să ofere părinților cele mai bune sfaturi și sugestii în ce privește achizițiile pentru copii.

Mai mult, cu ocazia inaugurării, magazinul din Slobozia Value Center va găzdui o campanie de reduceri de până la 50% la articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării selectate, în limita stocului disponibil, în perioada 31 mai – 05 iunie.

„Putem spune că, prin deschiderea acestui magazin, sărbătorim Ziua Copilului făcând un cadou extrem de util părinților din Slobozia și din împrejurimi: o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și accesorii pentru cei mici, la prețuri rezonabile. Părinții obișnuiesc să pună copiii pe primul loc, oderindu-le tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea lor sănătoasă și armonioasă. Iar prin prețurile accesibile pe care le practicăm, dar și prin campaniile de reduceri pe care le organizăm, dorim să susținem eforturile tuturor părinților în acest demers. Prin deschiderea magazinului din Slobozia venim și mai aproape de familiile din sud-estul țării, punându-le la dispoziție cele mai căutate și utile produse pentru copii”, a declarat Sorin Stancu (foto), director general SMYK All for Kids România.

Oferta noului magazin SMYK All for Kids Slobozia include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, până la articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice etc.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât si cele aparținând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Hasbro etc.

 

Despre SMYK All for Kids

SMYK All for Kids este brandul lider pe piața poloneză de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii, marcând, de curând, împlinirea a 45 de ani de activitate în retail. Pe piața românească, SMYK este prezent din anul 2009 cu mărci proprii și mărci internaționale de produse pentru copii.

SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, „All for Kids”.

Oferta se bazează pe mărcile proprii „Cool Club” și „Smiki”, care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. „Cool Club” este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. „Smiki” este marca proprie SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.

Te-ar mai putea interesa și
Grindeanu: România are, de astăzi, peste 1.091 kilometri de autostradă și de drum expres în circulație
Grindeanu: România are, de astăzi, peste 1.091 kilometri de autostradă și de drum expres în circulație
Rețeaua de autostrăzi și drumuri expres în exploatare a României a ajuns la peste 1.091 de kilometri, transmite pe pagina proprie ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Amintim că joi a......
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul însă a scăzut
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul ...
Consiliul director al Grupului Lavazza a aprobat declarațiile financiare consolidate la 31 decembrie 2023 și a anunțat ...
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei ...
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...