1EUR = 4.8406 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Retailerul Profi a deschis patru magazine noi

Profi a deschis patru magazine, la Râmnicu Sărat (jud. Buzău), Huedin (jud. Cluj), Cluj Napoca şi Botoşani, ajungând astfel la o reţea de 197 de supermarketuri.

29 noi, 2013 | Mediafax

"Profi încheie săptămâna cu patru noi magazine, începând un parteneriat pe termen lung cu o importantă companie imobiliară şi inaugurând primul dintre magazinele Pita achiziţionate în acest an. Acesta este începutul unei cooperări de durată cu un mare deţinător de centre comerciale, având în vedere că luăm în calcul posibilitatea deschiderii de magazine şi în proprietăţile Wini Imobili (parte a fondului de investiţii american New Century Holdings, n.r.) din alte localităţi", se arată într-un comunicat al Profi.

Wini Imobili mai deţine centre comerciale la Piteşti (Trivale Shopping Center), Sinaia (Carpaţi Shopping Center), Buşteni (Costila Shopping Center), Râmnicu-Vâlcea (Victoria Shopping Center) şi Arad (Ziridava Shopping Center).

Magazinul din Râmnicu Sărat a fost deschis joi în cadrul centrului comercial Victoria, având o suprafaţă totală de 500 metri pătraţi. Tot joi, a fost inaugurat magazinul din Huedin (783 metri pătraţi).

În Cluj Napoca, retailerul a deschis vineri un magazin de 355 metri pătraţi.

Primul din seria magazinelor Pita achiziţionate în acest an de Profi la Botoşani a fost redeschis vineri, având 308 metri pătraţi. Magazinul a fost redeschis sub numele de Pita, brand pe care îl va păstra până în momentul în care Profi îşi reorganizează gama de produse astfel încât să se plieze pe cererea locală şi va găsi furnizorii potriviţi pentru acest oraş, cel mai probabil în primul trimestru al anului viitor.

Retailerul este deţinut de fondul de investiţii Enterprise Investors şi operează trei concepte de magazine: Profi, Profi Mall şi Profi City.

Compania a avut anul trecut un profit net de 13,1 milioane lei (2,9 milioane euro) şi afaceri de 1,15 miliarde lei (260 milioane euro), în creştere de la 934 milioane lei în 2011, iar pentru acest an vizează un avans al rulajului de 20%. Profi are aproape 5.000 de angajaţi.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO