Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu se extinde în Slobozia, în urma unei investiții de 600.000 de euro

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu anunță că inaugurează al cincilea centru stomatologic din rețea, în orașul Slobozia, printr-o investiție în construcția unui imobil nou, care permite funcționarea unei clinici stomatologice moderne cu toate facilitățile și specializarile medicale stomatologice.
Ion Dobreanu - lun, 16 oct. 2023, 20:50
Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu se extinde în Slobozia, în urma unei investiții de 600.000 de euro

Cabinetul sea flă în cartierul Tineretului, pe strada Walter Mărăcineanu nr. 8.

Investiția se ridică la 600.000 de euro și asigură patru cabinete stomatologice, radiologie dentară digitală și spații special destinate pentru tratamentul copiilor, care integrează tehnologia de tip gamification, conform conceptului „Dental Safari”. Toate cabinetele sunt dotate cu aparatură la cele mai înalte standarde medicale, clinica beneficiind și de un computer tomograf dentar performant.

„Construim o infrastructură medicală durabilă ce urmărește îngrijirea pacientului pe întreaga durată a vieții sale, de la apariția primului dinte până la o vârsta înaintată. Acest model de clinică stomatologică este centrat pe nevoile pacientului și vizează construirea unei relații de încredere pe termen lung cu instituția noastră. Îngrijirea este asigurată de o echipă de medici supraspecializați, iar dezvoltarea profesională continuă a personalului este o prioritate pentru noi. Dr. Ardeleanu aduce în centrul atenției confortul pacientului prin servicii dentare complete, de calitate, la prețuri accesibile”, a declarat Virginia Ardeleanu, fondatorul rețelei Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu.

Echipa Clinicilor Dentare Dr. Ardeleanu este formată din 30 de medici supraspecializați, cu practică în spital și mediul privat.

„Comunitățile locale au nevoie de servicii medicale de calitate, sigure, rapide și eficiente, care ajută pacienții să economisească timp și bani. Pacienții din Slobozia pot trata de acum majoritatea afecțiunilor dentare într-o singură intervenție în clinica noastră. Rețeaua de Clinici Dr. Ardeleanu și-a conturat misiunea în jurul unui angajament etic, menit să ofere servicii de stomatologie excelente la prețuri accesibile pentru întreaga familie și în proximitatea acesteia”, a mai declarat Virginia Ardeleanu.

Pacienții vor putea accesa lucrări de chirurgie, cum ar fi refacerea întregii danturi în doar 24 de ore. Cei care nu au suficient os și pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinți ficși, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenție stomatologică chirurgicală, implantul pterigoidian poziționat în regiunea maxilarului superior.

Pacienții din Slobozia vor beneficia de tratamente personalizate, realizate în siguranță de o echipă multidisciplinară de medici, cum ar fi tratamente de canal realizate sub microscop, aparate dentare metalice, ceramice sau invizibile, fațete dentare realizate de către Dr. Virginia Ardeleanu, coroane și proteze dentare, radiologie digitală, computer tomograf, detartraj cu ultrasunete, tratamente laser, servicii specializate pentru copii, tratamente de urgență etc.

Serviciile stomatologice Dr. Ardeleanu pot fi accesate cu plata în rate. Prin programul “Sănătate pe loc, plata mai târziu”, se asigură un plan de finanțare personalizat direct în clinică, inclusiv opțiunea de plată în rate fără dobândă. Plata serviciilor stomatologice se poate face inclusiv prin intermediul cardurilor cadou Sodexo, Up România și Edenred.

Clinica Dr. Ardeleanu pune la dispoziția companiilor și abonamente corporate avantajoase, prin care se oferă angajaților acces facil și rapid la consultații și tratamente stomatologice.

 

Te-ar mai putea interesa și
Invazia Rusiei în Ucraina a majorat costurile de finanţare ale statelor UE din Europa de Est
Invazia Rusiei în Ucraina a majorat costurile de finanţare ale statelor UE din Europa de Est
Invazia rusească din Ucraina a modificat costurile la care se împrumută cele zece noi state membre UE din Europa de Est, costuri care au crescut cu o jumătate de punct procentual de la începutul......
E.On raportează investiții record în rețelele din România, în 2023: 177 de milioane de euro. Care sunt planurile pentru acest an
E.On raportează investiții record în rețelele din România, în 2023: 177 de milioane de euro. Care sunt planurile pentru ...
Compania Delgaz Grid, parte a grupului E.ON România, a realizat anul trecut cele mai mari investiții din ultimii 18 ani ...
Platforma de audiobookuri si e-book-uri Voxa se extinde în Italia. Investiție de peste 2 milioane de euro în prima piață în afara României
Platforma de audiobookuri si e-book-uri Voxa se extinde în Italia. Investiție de peste 2 milioane de euro în prima piață ...
Lansată în noiembrie 2021, Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri fondată de antreprenorul ...
Reacția consumatorilor de parfumuri poate indica actualul sentiment economic
Reacția consumatorilor de parfumuri poate indica actualul sentiment economic
Chiar dacă economia poate fi instabilă și oamenii sunt mai conștienți de cheltuielile lor, încă există un segment ...