1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Reţeaua de magazine Profi nu se va vinde în următorii doi ani

Compania Profi Rom Food a dezminţit informaţiile apărute în presă privind o posibilă vânzare a lanţului de retail.

28 ian, 2014 | ECONOMICA.net

"Nici vorbă să vindem Profi mai departe de doi ani", a declarat Cristian Nacu, partener în compania de investiţii Enterprise Investors (EI), pentru ECONOMICA.NET. Oficialul a adăugat că "am mai declarat că nu suntem în negocieri cu nimeni şi nu există nici o presiune de vânzare a Profi".
Dimpotrivă, Enterprise Investors a înregistrat anul trecut venituri record de 332 milioane de euro din vânzarea unor participaţii. EI deţine Profi în proporţie de 100%

Ulterior, compania Profi Rom Food a emis un comunicat de presă în care a dezminţi informaţiile referitoare la o posibilă vânzare. "Cu tot respectul pentru libertatea presei, trebuie să infirmăm informaţia înşelătoare conform căreia s-ar purta discuţii în vederea achiziţionării reţelei PROFI de către puternicul grup polonez Biedronka" se arată în comunicat.

Directorul general al PROFI Rom Food, Pawel Musial, a spus că nu se poartă astfel de discuţii nici cu Biedronka şi nici cu vreun alt cumpărător potenţial.
'Înţeleg că vânzarea PROFI poate fi o temă interesantă pentru presă, dar vă asigur în termenii cei mai categorici că nu se poartă astfel de discuţii nici cu Biedronka, şi nici cu vreun alt cumpărător potenţial. Acelaşi ziar afirma că în urmă cu un an s-au mai purtat astfel de discuţii cu aceeaşi reţea poloneză, dar vă spun cât se poate de clar că nu au avut loc astfel de discuţii', explică Pawel Musial.

PROFI a inaugurat, în 2013, 65 de magazine, devenind a doua cea mai mare reţea din România, cu 207 magazine şi peste 5.000 de angajaţi. Planurile pentru acest an vizează menţinerea unui ritm de creştere asemănător cu cel de anul trecut.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO