1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Rețeaua de proximitate MyAuchan a ajuns la 22 de magazine, dintre care 15 în stațiile Petrom

Auchan a deschis magazinul cu numărul 22 al rețelei de proximitate MyAuchan, pe strada Banu manta din București. Noul magazin are o gamă formată din 4.000 de produse.

21 iun, 2019 | ECONOMICA.net

Prin deschiderea magazinului din Banu Manta, Auchan Retail România ajunge la un număr de 22 de magazine MyAuchan la nivel național: 15 în stații Petrom în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom și 7 MyAuchan independente - cinci în București, unul în Craiova și  unul în Cluj. 

Magazinele MyAuchan completează rețeaua celor 34 de hipermarketuri Auchan precum și a celorlalte concepte comerciale specializate: Inextenso, drogherii și LillaPois.

În România, primul hipermarket Auchan a fost inaugurat la 7 noiembrie 2006, fiind amplasat în cartierul Titan din București. În 2012, Auchan a cumpărat activitățile hipermarketurilor Real, filială a grupului Metro AG, în Europa de Est pentru suma de 1,1 miliarde de euro.

Astfel, grupul francez, cu sediul central în Lille, a preluat 91 de hipermarketuri Real în România, Polonia, Ucraina și Federația Rusă, și a 13 centre comerciale în România și Federația Rusă.

 

 

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO